حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی استقامت بیان کرد: از سال ۹۲ موضوع مهم تبلیغ درمراسم عظیم پیادهروی اربعین مورد توجه جمعی خودجوش از طلاب علوم دینی قرار گرفت و آنان بهصورت جهادی وارد میدان شدند و این مساله شکلی عملیاتی به خود گرفت تا به امروز که تلاش داریم درمراسم اربعین امسال دستهکم ۲ هزار مبلغ را در مکانهای پرتردد زائران همچون خروجی مرزها و مسیر کربلا تا نجف اعزام کنیم.
وی افزود: درمراسم اربعین حسینی همه امکانات موردنیاز زائران همچون اسکان، تغذیه، امنیت و سایر امور توسط موکبداران و افراد خیر تأمین میشود، درچنین فضایی نیاز بود تا فعالیتهای تبلیغی نیز موردتوجه قرار گیرد و مبلغان در کنار زائران به بیان موضوعهای اعتقادی، احکام، مباحث فقهی و فرهنگی بپردازند.
وی با اشاره به اینکه موضوع پیادهروی عظیم اربعین حسینی امروز به یک رخداد تمدنساز تبدیلشده است، ادامه داد: در همین راستا از سال ۹۵ با همکاری نهادهای حوزوی، شورای سیاستگذاری فعالیتهای تبلیغی ایام اربعین شکل گرفت و تلاش شد از حوزه علمیه قم و سایر استانها، مبلغان بهصورت جهادی و خودجوش برای تبلیغ در میان موکبهای محل استقرار زائران، به این مراسم دینی اعزام شوند.
استقامت با اشاره به اینکه مبلغان خانم نیز در این فعالیت فرهنگی حضور دارند، گفت: این مبلغان درکنار استفاده از روشهای سنتی تبلیغ از روشهای نوین نیز بهره میبرند و در همین راستا، برنامههای متنوعی برای نصب در تلفن همراه در اختیار مبلغان قرارگرفته است.
وی بابیان اینکه فعالیتهای تبلیغی در قالبهای مختلف همچون تشکیل حلقههای معرفت و پاسخگویی احکام انجام میشود، افزود: برای تأثیرگذاری بیشتر فعالیتهای تبلیغی درایام اربعین با همکاری نهادهای حوزوی، دورههای آموزشی و محتوای موردنیاز مبلغان تدارک دیده شد و اعزام ایشان از هفتم صفر آغاز میشود.
وی ادامه داد: برای رسیدن به چشماندازهای تعیینشده در موضوع تبلیغ ایام اربعین، حداقل به حضور ۳۰ هزار مبلغ نیازداریم که برای رسیدن به این هدف در سالهای آینده برنامهریزیهای لازم در حال انجام است. /ایرنا
ثبت دیدگاه