پنجشنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۴ Thursday, 23 October , 2025 ساعت ×
شناسه : 282526
آبان ۱, ۱۴۰۴ ساعت: 9:35
پزشکیان در نشست با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی آذربایجان غربی؛
راه برون‌رفت از تحریم، تولید و صادرات است/ کنترل ۱۱ میلیون مکعب گاز فِلِر در دولت چهاردهم
رئیس‌جمهور با اشاره به برگزاری جلسات منظم دولت با صنعتگران، کارآفرینان و بازرگانان، تاکید کرد: راه برون‌رفت از مشکلات ناشی از تحریم‌های ظالمانه، از تولید و صادرات می‌گذرد.

به گزارش بازتاب خبر، مسعود پزشکیان روز پنجشنبه یکم آبان ۱۴۰۴ در دومین برنامه یازدهمین سفر استانی دولت به استان آذربایجان غربی و در دیدار با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی این استان، با بیان اینکه با جمع شدن گازهای فِلِر سالانه تا هشت میلیارد دلار صرفه‌جویی می‌شود، گفت: در دولت چهاردهم ۱۱ میلیارد مکعب گاز فِلِر کنترل شد، این در حالی است که پیش از این تنها امکان کنترل پنج میلیون متر مکعب گاز فِلِر فراهم شده بود.

وی در ادامه گفت: در رابطه با تجارت و صنعت و مشکلات آنها در تهران با اتاق صنعت و کارآفرینان هر ماه جلسه برگزار می‌شود. روز سه‌شنبه با اتاق بازرگانی ایران جلسه داشتیم. با کارآفرینان هم جلسه جداگانه داریم و با صنوف مختلف، مسئولیت‌ها تقسیم کار شده است. قرار است هر گروه مشکلات خود را اعلام کنند. وزرای مسئول هم با صنوف و بخش‌های مرتبط، جلسه بگذارند و مشکلات موجود، در طول یک ماه بررسی و راه‌حل پیدا کنند و معتقدیم که راه برون‌رفت از تحریم‌ها از تولید و صادرات می‌گذرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.