علی اصغر نظری حائل با انتقاد از بی توجهی مسئولان استان نسبت به هنر خوشنویسی افزود: قم دارای اساتید برجسته و نام آشنای هنر خوشنویسی در کشور هستند و استعدادهای زیادی در زمینه خطاطی در این استان وجود دارد که مورد بی توجهی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در طول سال جشنواره های متعدد استانی، کشوری و بین المللی برگزار می شود و هیچ جشنواره معتبری نیست که خوشنویسان قم جزو نفرات برگزیده آن نباشند که نشان از ظرفیت هنر خشنویسی در این استان است.
رئیس انجمن خوشنویسان قم تربیت استاد مبرز و چیره دست در خطاطی را نیازمند سال ها آموزش، تمرین و حمایت دانست و افزود: خوشنویسی به دلیل گستردگی، پیچیدگی و تنوع جزو سخت ترین هنرهاست که با توجه به ظرفیت بالای قم در این هنر مقدس انتظار می رود تا نگاه ویژه ای به این هنر در قم صورت گیرد.
نظری، ترویج خطاطی را از جمله اقدام های موثر در غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان دانست و گفت: خوشنویسی از جمله هنرهایی است که هیچگونه کارکرد منفی ندارد و به عنوان هنری کاربردی است که نیاز همه به خط زیبا را سبب می شود.
وی با تاکید بر ضرورت شناساندن هنر خوشنویسی و ظرفیت های آن به مردم ادامه داد: خوشنویسی با نقش بستن بر کتیبه ها و ضریح ائمه اطهار(ع) و کتابت قران کریم به عنوان هنری مقدس و دینی شناخته می شود که این موضوع، با توجه به ظرفیت های دینی و مذهبی قم، امکان توسعه هنر خوشنویسی در این استان را به خوبی فراهم کرده است.
وی افزود: با توجه به ظرفیت ها،استعداد ها و اساتید برجیته خوشنویسی در استان، قم این ظرفیت را دارد تا در این رشته هنری جایگاه ممتازی خود در جهان اسلام را ارتقا دهد.
بیش از ۲۲۰ خوشنویس استان فارغ التحصیل مدرک ممتاز و بالاتر را کسب کرده اند. از کل فارغ التحصیلان خوشنویس قم تعداد ۱۱۰ هنرجو عضو اصلی انجمن خوشنویسیان قم بوده و از این تعداد نیز ۳۶ نفر فوق ممتاز و ۱۰ نفر هم دارنده مدارک استادی و درجه یک هنری هستند. /ایرنا
ثبت دیدگاه