محمدکاظم رضوانی افزود: داوری این جشنواره توسط ۲۰ دانش آموز مجرب و آموزشدیده در قالب «داوری فیروزه ای» انجام خواهد شد.
وی با اشاره به طرح سینما سیار برای استفاده روستاییان از تولیدات سینمایی نیز گفت: فیلمهای جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان در ۴ اکران خصوصی در سطح روستاهای استان روی پرده میرود.
کاظمی بیان کرد: در کنار برگزاری این جشنواره، کارگاههای آموزش فیلمسازی و کارگردانی و نقد و تحلیل فیلم نیز با همکاری شهرداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرماندهی انتظامی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار میشود.
وی در ادامه با اشاره به برخی از رویکردهای مهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم اظهار داشت: مبحث سینمای «هنر و تجربه» بهصورت جدی در استان در حال پیگیری است.
وی با اشاره به توسعه کیفی و کمی تولیدات سینمایی در شهرستانهای کشور گفت: با رویشهای جدید سینمایی و تولیدات محصولات هنری، نگاه به توسعه این صنعت از مرکز به سمت شهرهای دیگر کشور پررنگتر شده است.
رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم اظهار داشت: باوجوداینکه بازگشت سرمایه در رابطه با تولید فیلم کودک در کشور تجربه موفقی دارد اما همچنان تعداد آثار تولیدشده در این بخش بسیار اندک است.
وی اضافه کرد: سالانه بالغبر ۱۰۰ اثر سینمایی در کشور روی پرده میرود که دراینبین آثار ویژه گروه سنی کودک و نوجوان قابلتوجه نیست. /ایرنا
ثبت دیدگاه