یکشنبه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 9 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

هم‌گروهی ایران با افغانستان، عربستان و مالزی در جام‌ملت‌های فوتسال آسیا اقتصادهای جهان با بیشترین مخارج نظامی کدامند؟ عراقچی: هرگونه مذاکره احتمالی با آمریکا در آینده صرفا متمرکز بر بحث هسته ای خواهد بود قالیباف: توسعه روابط پارلمانی و اقتصادی دستور کار سفر پاکستان است اولین همایش تخصصی نهج البلاغه اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه

شناسه : 69998
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ساعت: 1:28
پمپ بنزین ها خاموش نمی شوند

مقرر شده به منظور مدیریت مصرف برق، جایگاه های سوخت CNG در ساعات پیک ماه های تیر و مرداد دو ساعت تعطیل شوند که این موضوع نگرانی را برای جایگاه های سوخت به وجود آورده اما آنطور که سخنگوی صنعت برق اعلام کرده هیچ کدام از پمپ بنزین های کشور خاموش نخواهند شد و این طرح نیز در همه جایگاه های CNG اعمال نمی شود.

به گزارش ایسنا، روز گذشته شرکت توانیر اعلام کرد که در راستای مدیریت انرژی در ایام گرم سال و پیشگیری از خاموشی مشترکان خانگی، با هماهنگی صورت گرفته با شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران، جایگاه داران سوخت CNG در تیر و مرداد ماه سال جاری در ساعاتی از روز نسبت به قطع کامل برق از شبکه و تعطیلی جایگاه های CNG اقدام خواهند کرد. جایگاه داران سوخت CNG که در این طرح همکاری لازم را انجام دهند از تشویق های طرح مدیریت بار برخوردار می شوند و برای اطلاع شهروندان نیز پیش از آغاز طرح، از طریق رسانه های جمعی و نصب بنر در محل جایگاه ها اقدام خواهد شد.

این طرح به منظور جلوگیری از تبعات احتمالی تعطیلی جایگاه های CNG و قطع برق ناخواسته اجرایی می شود و آنطور که مصطفی رجبی مشهدی – سخنگوی صنعت برق کشور به ایسنا گفته این طرح تنها در جایگاه هایی که مجهز به دیزل ژنراتور باشند اجرایی خواهد شد.

به گفته وی بر اساس این طرح جایگاه های CNG در ساعت اوج مصرف از سیستم های خود استفاده می کنند و یا اگر در طرح های تشویقی مدیریت مصرف شرکت کنند، مشمول پاداش می شوند. اما هیچ برنامه خاموشی برای پمپ بنزین ها وجود ندارد.

سخنگوی صنعت برق با تاکید بر اینکه این طرح تنها در جایگاه هایی که تفاهم نامه امضا کردند، اجرایی خواهد شد، گفت: جایگاه هایی که مدیریت مصرف را در دستور کار قرار می دهند، مورد تشویق ما قرار خواهند گرفت، این طرح تنها به منظور مدیریت مصرف برق اجرایی می شود و اقدامات لازم برای اجرای آن نیز در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.