چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳ 3 جماد ثاني 1446 Wednesday, 4 December , 2024 ساعت ×
خسارات ناشی از سیل در قم بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان است
25 اردیبهشت 1398 - 15:41
شناسه : 3229
6

شهردار قم گفت: میزان خسارات ناشی از سیل در قم،‌ بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان است که عمده خسارات شامل فضای سبز، پیاده روها و جدول‌ها در بلوار زائر است.

دکتر سید مرتضی سقائیان نژاد ظهر امروز در دیدار با آیت الله ابراهیم امینی اظهار کرد: طبق سنوات گذشته شهر را برای ایام‌ نوروز از سه ماه قبل آماده کردیم تا زائرین و ساکنین شهر مقدس قم در آرامش و آسایش باشند.
وی افزود: پنج پارک را به عنوان کمپ زائرین قرار دادیم تا از ازدحام و نصب چادر در اطراف حرم جلوگیری شود.
شهردار قم بیان کرد: پیش بینی بارندگی را از قبل داشتیم به همین خاطر ۲۰ سالن مسقف را با همکاری اداره کل ورزش و جوانان برای اسکان زائرین مهیا کردیم، از سوم فروردین شاهد بارندگی‌های شدید بودیم که خوشبختانه اطراف بلوار زائر و پارکینگ‌ها به موقع خالی شد تا اتفاق سال ۸۸ دوباره تکرار شود.
وی اظهار کرد: اقدامات آبخیزداری انجام شده در بالا دست شهر قرار قم سبب شد که سیل وارد شهر نشده و مردم تحت الشعاع سیل قرار نگیرند.
سقائیان‌نژاد با اشاره به بارندگی‌های دور دوم‌ که از روز ۱۱ فروردین آغاز شد گفت: حجم بارش‌ها به گونه ای بود که سدهای بالادست سرریز کردند و سبب ورود سیلاب به رودخانه شدند و سیلاب کنترل شد، با تلاش فراوان کارکنان شهرداری در مدت سه روز لایروبی در بستر رودخانه و بلوار زائر انجام شده و این بلوار برای تردد در اختیار مردم قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: میزان خسارات وارده بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان است که عمده خسارات شامل فضای سبز، پیاده روها و جدول‌ها در بلوار زائر است.
شهردار قم در ادامه اظهار کرد: با وجود مشکلاتی که در شهر قم وجود داشت ۴۰ نفر از کارکنان شهرداری به پلدختر برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.
وی تصریح کرد: بعد از ماجرای سیل، باید شهر را برای مراسم نیمه شعبان آماده می کردیم و بیش از ۲۲۰ هکتار پارکینگ آماده سازی شده و ۳۵۰ دستگاه اتوبوس در هشت نقطه شهر برای تسهیل رفت و آمد زائرین در ایام‌ نیمه شعبان مهیا شد.
سقائیان نژاد تاکید کرد: با اینکه طی چند سال گذشته، هر سال ۳۰۰ هکتار به فضای سبز قم‌ اضافه می شود، اما همچنان فضای سبز قم و مباحث زیست محیطی آن باید تقویت شود.
وی بودجه شهرداری قم در سال ۹۸ را ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تحول و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، ایجاد بوستان‌های متعدد، آغاز به کار پارک ۱۰۰۰ هکتاری که یک پروژه چهار ساله است، ساماندهی و بهسازی بافت تاریخی و قدیمی قم با سرعت بیشتری در حال اجراست و آسفالت معابر به میزان ۳۰۰ هزار تن و گل آرایی و تنظیف شهر از دیگر کارهای صورت گرفته در سال ۹۷ بود که در سال ۹۸ نیز این روند ادامه خواهد داشت تا تسهیل گری بهتری در رفت و آمد همشهریان عزیز و وسایل نقلیه انجام شود.
وی افزود: باید ظرفیت های مذهبی، فرهنگی، علمی، تاریخی، گردشگری و رفاهی قم تقویت شود و به شکل مناسب معرفی شود تا شاهد افزایش مدت ماندگاری زائر در قم باشیم، این یکی از اصلی ترین عوامل حل مشکلات اقتصادی قم است.
شهردار قم ماندگاری زائر در شهر قم را هشت ساعت عنوان کرد و گفت: این رقم در مشهد مقدس بیش از سه روز است؛ تلاش می‌کنیم با ایجاد طرح بوم گردی که شامل معرفی مکان‌های تاریخی، بقاع متبرکه، حوزه‌های علمیه و دیگر مکان‌های مهم قم است این میزان را به ۲ روز ارتقاء بخشیم تا سبب حل شدن بسیاری از مسائل اقتصادی شهر گردد. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.