ناسا، ادارهٔ کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا اعلام کرده که حالا وارد مرحلهای شدهایم که برای سفرهای معمول به مدارهای نزدیک کره زمین از خدمات شرکتهای خصوصی استفاده میکنند. چهار فضانوردی که روز یکشنبه به سوی ایستگاه فضایی رفتند، قرار است شش ماه در آنجا بمانند. قبل از بازگشت هم قرار است که دیداری کوتاه با فضانوردان دیگری داشته باشند که قرار است کار را از آنها تحویل بگیرند.
در این سفر قرار است دست کم چهاربار فضانوردان به بیرون از ایستگاه بروند. در یکی از این راهپیماییهای فضایی قرار است وسیلهای مخابراتی به فضاپیما وصل کنند که ساخت بریتانیاست و کمک میکند اینترنت پرسرعت در دسترس فضانوردان قرار بگیرد.
این مهمترین کمک بریتانیاییها به برنامه فضایی جهانی است.
موشک «فالکون» و کپسول «دراگون» ساعت ۱۹:۲۷ به وقت شرق آمریکا، از مرکز فضایی کندی در ایالت فلوریدا از زمین برخاست.
کمی بیش از یک روز زمان میبرد که این فضاپیما به ایستگاه فضایی برسد. هم اکنون یک فضانورد آمریکایی به نام کیت رابینز و دو فضانورد روس به نامهای سرگئی ریژیکوف و سرگئی کود-سورچکوف در ایستگاه بینالمللی مشغول به کار هستند.
پرواز یکشنبه، نخستین سفر از شش مسافرتی است که قرار است اسپیساکس برای ناسا انجام دهد. قرارداد مشابهی هم ناسا با بوئینگ امضا کرده که البته یک سالی عقب است.
سوئیچی ناگوچی به جز پیشتر با کپسول سویوز و شاتل فضایی هم به فضا رفته بود
ناسا از سال ۲۰۱۱ برنامه اسپیسشاتل خود را تعطیل کرد و فضانوردانش را با فضاپیماهای روسی به فضا میفرستاد. آمریکاییها به پرواز با فضاپیماهای روس ادامه میدهند، اما به جای پرداخت پول به روسها، فضانوردان روسیه هم اجازه پرواز با تاکسیهای فضایی اجارهای ناسا را خواهند داشت.
آنتن بریتانیایی به قسمتی از ایستگاه فضایی وصل میشود که بخش تحقیقاتی اتحادیه اروپا آن را درست کرده است.
ثبت دیدگاه