شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 26 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 61240
اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۰ ساعت: 18:10
دو قاضی تجدیدنظر در یک «باند فساد رای تضمینی»/ ۳۸ نفر دستگیر شدند

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از انهدام یک باند ۱۱ نفره جعل سند در استان البرز خبر داد و گفت: اعضای این باند که یکی از معاونین ثبت شهرستان‌ها و دو کارمند و سردفتر نیز عضو آن بودند، علاوه بر اسناد جعلی متعدد ۱۱ پلاک ثبتی بزرگ در استان را به نام خود زده بودند.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضائیه حجت الاسلام عبداللهی، رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، از انهدام یک باند ۱۱ نفره جعل سند در استان البرز خبر داد و گفت: اعضای این باند که یکی از معاونین ثبت شهرستان‌ها و دو کارمند و سردفتر نیز عضو آن بودند، علاوه بر اسناد جعلی متعدد ۱۱ پلاک ثبتی بزرگ در استان را به نام خود زده بودند.

وی همچنین از دستگیری دو کارشناس رسمی دادگستری در حین دریافت رشوه در هفته گذشته خبر داد و افزود: یک باند فساد نیز که دو قاضی تجدیدنظر در آن حضور داشتند، در قالب یک شرکت با دریافت پول‌های کلان به‎صورت تضمینی برای خودشان و دیگران رأی می‎گرفتند که در این رابطه ۳۸ نفر دستگیر شدند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.