یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 6087
مرداد ۲, ۱۳۹۸ ساعت: 14:58
مدیرکل راهداری قم:
مشکلی در توزیع لاستیک خودرو در قم وجود ندارد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای قم گفت: لاستیک مورد نیاز خودروها از جمله اتوبوس و کامیون به اندازه کافی وجود دارد، و هر راننده ای که در نقل و انتقال بار و مسافر فعالیت داشته باشد حواله لاستیک را دریافت می کند.

ابوالفضل جمالی در جلسه ستاد هماهنگی اربعین حسینی در تالار امام رضا (ع) فرمانداری اظهار داشت: در حال حاضر به دلیل فصل برداشت محصول و همچنین انباشته شدن بار در گمرکات و مبادی ورودی کشور لاستیک خودروها بدون هیچ مشکلی در اختیار رانندگان قرار داده می‌شود.
وی بیان داشت: راهداری توزیع کننده لاستیک و مسئولیت تأمین آن نیز با صنعت، معدن و تجارت است و هم اکنون در استان لاستیک جز در برخی اندازه‌ها به فراوانی یافت می‌شود.
مدیرکل راهداری قم همچنین با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای ایام اربعین گفت: برای این ایام نیز حواله لاستیک به رانندگانی که در انتقال بار و اعزام زائران مشارکت دارند، واگذار خواهد شد.
جمالی با بیان اینکه ظرفیت حمل و نقل قم محدود است، گفت: در برخی مواقع مانند ایام اربعین با هجوم گسترده مسافران مواجه می‌شویم، و به علت کاهش تعداد اتوبوس و مینی بوس نمی‌توانیم به رانندگان مجوز دربستی بدهیم.
درحال حاضر بیش از سه هزار کامیون درقم فعال می‌باشد.
۶۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل مسافری شامل ۲۴۹ دستگاه اتوبوس، ۲۲۵ دستگاه مینی بوس و ۱۹۶ دستگاه سواری نیز در این استان فعالیت دارد.

صدور پروانه خروج موقت برای کامیون‌ها در ایام اربعین

مدیرکل گمرکات قم نیز در این جلسه اظهار کرد: در ایام اربعین سال ۹۷ برای یک هزار و ۴۰۰ دستگاه خودروی سواری، کامیون، مینی بوس و اتوبوس پروانه خروج موقت از داخل استان به مقصد عراق صادر شد و با توجه به اینکه این مجوزها بلند مدت می‌باشد و از یک ماه تا یک سال قابلیت تمدید دارند، پیشنهاد می‌شود رانندگان وسایل نقلیه از هم اکنون برای تنظیم گواهی خروج اقدام کنند.
محمد خلیلی خاطر نشان کرد: بر اساس تفاهم نامه گمرکات کشور و وزارت کشور در حالت عادی صادرات کالاهای اساسی ممنوع است و اظهار نامه‌ای که تنظیم می‌شود نیز اگر ارزش کالا داشته باشد رانندگان باید یک تعهدنامه ارزی بسپارند.
وی افرود: برای جلوگیری از هر گونه مشکل برای خروج خودروها در ایام اربعین، ستاد مرکزی اربعین لیستی از کالاهایی که قرار است به کشور عراق منتقل شود را تهیه، و گمرک مهران نیز بر اساس آن اظهار نامه‌ای که ارزش کالا نداشته باشد را صادر می‌کند، از این رو پیشنهاد می‌شود امسال کامیون‌ها و خودروهایی سنگینی که قصد عزیمت به عراق را دارند، در قم بارگیری شده و پروانه خروج موقت آنها صادر شود. /ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.