مهرداد غضنفری در پانزدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: این موضوع در شرایط فعلی که برخی کشورها برای پذیرش محصولهای سالم اعلام آمادگی کردند، بسیار حائز اهمیت است.
وی بابیان اینکه در زمینه استانداردسازی کالاها، محصولهای غذایی ازجمله محصولهایی که با رویکرد صادراتی تولید میشود از اهمیت ویژهتری برخوردار میباشد، افزود: هرچند دستگاههای تخصصی در زمینه مانیتورینگ و پایش سموم برنامههای مستمر و جاری دارند، ولی بااینحال تعداد محصولهای تولیدی در قم که دارای گواهینامه سلامت است مشخص نیست.
وی اضافه کرد: امروز در محافل محصولهای ارگانیک نیز مطرح است و به جرأت میتوان گفت در استان محصول ارگانیکی که در تولید آن سم و مواد شیمیایی به کار گرفته نشود، نداریم.
معاون استاندار قم با تاکید بر حرکت به سمت تولید محصولهای غذایی سالم افزود: در این خصوص سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل استاندارد وظیفه مهمی را بر عهده دارند.
وی یادآور شد: در برخی از نقاط با مراقبتهایی که صورت میگیرد بازار مصرف نیز پیشبینیشده و بازارچههایی برای فروش محصول سالم در نظر گرفته میشود.
غضنفری با اذعان به بالا بودن هزینه تولید محصول سالم گفت: طبیعتاً مخاطبان خاصی برای پرداخت هزینه بیشتر در برابر محصول باکیفیتتر وجود دارد و باید در این زمینه فرهنگسازی صورت گیرد.
وی افزود: تولید محصول سالم در حوزه محصولهای گلخانهای خیلی هنر نیست چون تحت کنترل خاصی است و مشکل ما بیشتر در حوزه تولید محصولهای غذایی در فضای باز است که برنامه خاصی را میطلبد.
معاون استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیتهای صندوق توسعه ملی در این استان گفت: در قم از این ظرفیت در اشتغال پایدار روستایی بهخوبی استفادهشده است.
وی ادامه داد: گزارشی از عملکرد بانکها در زمینه صندوق توسعه ملی تهیه شود، و این موضوع که در سطح کشور رقابتی و شناور است، نیز یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد بانکها و دستگاههای اجرایی در سال جاری میباشد. /ایرنا
ثبت دیدگاه