علی لقمان پور در هشتادمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم افزود: قم ازنظر وجود مراکز علمی و دانشگاهی دارای ظرفیتهای ناشناخته فراوانی است.
وی همچنین تصریح کرد: در روز قم باید به نقش حوزههای علمیه نیز توجه بیشتر شده و نسبت به آثار تاریخی و مستمر این نهاد مهم علمی و مذهبی اهتمام بیشتری صورت گیرد.
وی بیان کرد: در کنار توجه به نقش حوزههای علمیه باید نسبت به نقش مردم قم نیز در تحولات فرهنگی و سیاسی در این روز بیش از گذشته پرداخته شود.
لقمان پور خاطرنشان کرد: در طول ۴۰ سال گذشته، ارگانها و نهادهای وابسته به قم منشأ اثر بسیاری در تحولات سیاسی و فرهنگی کشور و دفاع مقدس بودهاند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قم گفت: باید نسبت به اثرگذاری بیشتر نهادهای علمی قم، بهویژه در سطح کشورهای اسلامی و مناطق شیعهنشین توجه بیشتری صورت بگیرد.
وی اظهار کرد: وجود مراکز علمی مانند جامعه المصطفی و فارغالتحصیلان آنها از ظرفیتهای بزرگی بوده که در سطحهای کشورهای هدف میتواند اثرات مثبت بسیاری داشته باشد.
وی اضافه کرد: همچنین وجود برخی مؤسسات فرهنگی بهویژه مؤسساتی که جنبه فرامرزی دارند از ظرفیتهایی بوده که میتواند در معرفی قم در سطح بینالمللی نقش بسزایی داشته باشد
وی در بخش پایانی سخنان خود افزود: برای معرفی جایگاه قم در ابعاد ملی و بینالمللی باید دبیرخانههای دائمی ویژه روز قم تشکیل شود.
با تصویب شورای فرهنگ عمومی قم ، ۲۳ ربیعالاول سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به این شهر مقدس به نام «روز قم» نامگذاری شده است. /ایرنا
ثبت دیدگاه