یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 5915
تیر ۳۰, ۱۳۹۸ ساعت: 14:59
قائم مقام شهردار قم:
ایستگاه‌های دوچرخه‌سواری قم هیچ بازخوردی نداشت

قائم‌مقام شهرداری قم با اشاره به تلاش این نهاد برای گسترش فرهنگ استفاده از دوچرخه‌سواری گفت: ایستگاه‌های دوچرخه به مدت چهار سال در سطح شهر ایجاد شد که متأسفانه هیچ بازخوردی نداشت.

سید ابراهیم معتمدی در جلسه شورای ورزش همگانی در سالن امام جواد (ع) استانداری قم، ادامه داد: شهرداری برای فرهنگ‌سازی استفاده از دوچرخه در سال‌های گذشته تلاش بسیاری کرد ولی به دلیل اینکه سایر دستگاه‌های استان با این نهاد هم‌افزایی لازم را انجام ندادند، این اقدام‌ها هیچ بازخورد موثری در پی نداشت.

وی بابیان اینکه سالانه ۲۵ میلیارد ریال برای نگهداری ایستگاه‌های دوچرخه به شهرداری تحمیل می‌شد گفت: به دلیل اینکه هیچ استفاده‌ای از این دوچرخه‌ها صورت نمی‌گرفت، این ایستگاه‌های دوچرخه اواخر سال گذشته از سطح شهر جمع‌آوری شد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش قم نیز در این جلسه بابیان اینکه مشکل حاد استان، آمار بالای استفاده از موتورسیکلت است گفت: استفاده زیاد از این وسیله نقلیه موجب آمار بالای تصادف‌ها شده است.

حمیدرضا شیخ‌الاسلام افزود: آموزش‌وپرورش قم به دنبال اجرای طرحی با شعار «موتورسیکلت نه» به دنبال فرهنگ‌سازی و کاهش استفاده از موتورسیکلت‌ها توسط نوجوانان و دانش‌آموزان است که در این مسیر همکاری سایر دستگاه‌ها ضروری است.

وی ادامه داد: ۱۰۰ سالن ورزشی زیرمجموعه آموزش‌وپرورش در تابستان برای پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استان به کار گرفته‌شده است که با استقبال گسترده مواجه شده است.

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران قم نیز در این جلسه به‌ضرورت همسویی برنامه‌های فرهنگی با فعالیت‌ها و همایش‌های ورزشی در این استان اشاره کرد.

سرهنگ پاسدار داود هاشمی ماد، ادامه داد: باید در کنار توجه به توسعه ورزش‌های همگانی به مسائل فرهنگی و ارزشی در این همایش‌ها و برنامه‌ها توجه شود که در این زمینه قم می‌تواند الگویی در کشور باشد.

وی با تاکید بر اینکه سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) قم همواره آمادگی حمایت، همکاری و همراهی از برنامه‌های ورزش همگانی و قهرمانی تمام دستگاه‌های استان را دارد تاکید کرد: با توجه به گستردگی فعالیت‌ها و پایگاه‌ها مقاومت بسیج در سطح دورترین روستاها، سپاه آمادگی توسعه و همراهی در برگزاری ورزش‌های قهرمانی و عمومی را دارد.

رئیس هیات روستایی و بومی محلی قم نیز در این جلسه، گفت: حدود ۳۰۰ روستا در قم وجود دارد که در ۱۰۰ روستا به‌صورت مستمر جشنواره‌های متعدد ورزشی و مسابقات همگانی و بومی محلی برگزار می‌شود.

رضا رحیمی ادامه داد: فضاهای عمومی موجود در روستاها که در حال حاضر بدون استفاده رهاشده است در صورت واگذاری به این هیات ورزشی امکان بهره‌برداری از آن به‌عنوان مکانی برای ورزش روستایی وجود دارد. /ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.