سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 22 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 57439
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۰ ساعت: 2:09
یاری رساندن به مردم مظلوم قدس وظیفه‌ای همگانی است

ایسنا/کردستان استاندار کردستان ضمن تبریک روز قدس به مردم شریف کردستان اعلام کرد که بر همگان واجب است از هر روش ممکن بە یاری مردم ستمدیدە فلسطین و قبله‌گاە اول مسلمانان بشتابند.

بهمن مرادنیا، استاندار کردستان در پیامی با بیان اینکه ابتکار رهبر کبیر انقلاب در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس، سرآغازی بر مبارزه با ظلم و استکبار ستیزی در سراسر عالم است اظهار کرد که دفاع از مظلومین جهان و حمایت همە جانبە از آرمان ملت فلسطین و قدس شریف از اصول و بنیان‌های اصلی انقلاب اسلامی بە شمار می‌رود و بر همگان واجب است از هر روش ممکن بە یاری مردم ستمدیدە فلسطین و قبله‌گاە اول مسلمانان بشتابند.

متن کامل پیام استاندار کردستان به شرح زیر است:

نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(رە) بە روزی تاریخی در دفاع از مستضعفین و مبارزه با ظلم و استکبار ستیزی در سراسر عالم تبدیل شده است، تا این روز بە نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام در برابر رژیم غاصب صهیونیستی تبدیل شود.

دفاع از مظلومین جهان و حمایت همە جانبە از آرمان ملت فلسطین و قدس شریف از اصول و بنیان‌های اصلی انقلاب اسلامی بە شمار می‌رود و بر همگان واجب است از هر روش ممکن بە یاری مردم ستمدیدە فلسطین و قبله‌گاە اول مسلمانان بشتابند.

با توجە بە اینکە بە دلیل شیوع بیماری کرونا امکان تجمع و حضور پرشور و گستردە مردم در راهپیمایی میسر نیست اما می توان با روش های دیگر و بهرەگیری از فضای مجازی و شبکە‌های اجتماعی همبستگی و همدلی خود را با آن مردم مظلوم ابراز داشت.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم متدین و روزه‌دار استان کردستان، از خداوند منان سلامتی همگان و رهایی قدس شریف را از چنگال دژخیمان صهیونیست طلب می نمایم.

بهمن مرادنیا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.