یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 5596
تیر ۲۳, ۱۳۹۸ ساعت: 10:19
اجرایی شدن مرحله دوم طرح جهاد همبستگی برای ساخت منازل سیل زدگان

جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) استان قم گفت: مرحله دوم طرح جهاد همبستگی ملی ویژه بازسازی مناطق سیل زده در حال انجام است که ماموریت سپاه استان قم احداث و یا مرمت ۵۰۰ واحد مسکونی در منطقه چگنی لرستان است.

سرهنگ احمد بیطرفان عنوان کرد: در روزها و هفته های اول پس از وقوع سیل، فعالیت اصلی مربوط به امداد و نجات و اسکان اولیه و نیز جمع آوری و ارسال کمک ها برای سیل زدگان بود که به لطف الهی و با ایثار و مهربانی مردم و همت مضاعف بسیجیان و دیگر گروه های امدادگر، این وظیفه به خوبی به سرانجام رسید.

وی افزود: در حال حاضر نیز مرحله دوم طرح جهاد همبستگی ملی ویژه بازسازی مناطق سیل زده در حال انجام است که ماموریت سپاه استان قم احداث و یا مرمت ۵۰۰ واحد مسکونی در منطقه چگنی لرستان است که حدود ۲۳۵ واحد بازسازی و مابقی مرمت و تعمیر می شوند.

جانشین فرمانده سپاه استان قم گفت: چند هفته ای است که به طور جدی قرارگاه سازندگی حضرت معصومه(س) سپاه قم در منطقه چگنی لرستان مستقر شده و در مرحله نخست، بیش از ۶۰ واحد در حال ساخت است که بخش مهمی از کارها را گروه های جهادی فعال انجام می دهند.

وی اضافه کرد: البته با توجه به حجم عظیم خسارات همچنان نیازمند کمک های مردمی در قالب طرح جهاد همبستگی ملی هستیم که در این رابطه باید اقشار مختلف مردم، رده های گوناگون بسیج، مساجد و پایگاه ها و دیگر بخش ها باید همچون گذشته، پای کار بیایند.

بیطرفان بیان کرد: باید روحیه جهادی روز به روز تقویت شود و این که بدانیم در سایه فعالیت های جهادی و روحیه بسیجی می توانیم بر مشکلات از جمله مشکلات اقتصادی غلبه کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کنار فعالیت های عمرانی باید خدمت رسانی در عرصه های پزشکی و نیز امور فرهنگی در مناطق سیل زده لرستان مورد توجه باشد، خاطرنشان کرد: باید از توانمندی گروه های جهادی موجود در سطح استان حداکثر استفاده شود به خصوص در مناطق سیل زده لرستان که ماموریت سپاه و بسیج استان قم است، نیازمند حضور جدی استادکارانی در عرصه های گوناگون مرتبط با ساخت و ساز هستیم.

گفتنی است هموطنان میتوانند با شماره گیری کد دستوری  #۱۱*۸۸۰* در طرح جهاد همبستگی و کمک به ساخت و بازسازی منازل هموطنان سیل زده کمک نمایند. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.