شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 5 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 5306
تیر ۱۶, ۱۳۹۸ ساعت: 15:26
نصب ۳۳ دوربین تردد شمار در قم

معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری قم از نصب ۳۳ دستگاه تردد شمار، همزمان با ایام دهه کرامت در سطح شهر قم خبر داد.

عباس ذاکریان با بیان لزوم حرکت به سمت داشتن شهری هوشمند، اظهار کرد: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای اجرایی کردن شهر هوشمند یکی از اولویت‌های مهم شهرداری قم است.
وی از نصب دوربین‌های تردد شمار در سطح شهر قم خبر داد و افزود: تا امروز اطلاعات دقیقی از تعداد تردد خودروها در معابر اصلی شهر نداشته‌ایم و تمام برنامه‌ها و طرح‌های ترافیکی بدون پردازش‌های دقیق علمی انجام ‌می‌شده است.
ذاکریان تعداد دوربین‌های تردد شمار آماده نصب را ۳۳ دستگاه اعلام کرد و گفت: سامانه تردد شمار برای مدیریت بهتر ترافیک و برنامه‌ریزی‌های آینده استفاده‌ شده و پله زیرین حمل‌ و نقل هوشمند محسوب می‌شود.
وی به تشریح چگونگی عملکرد این سامانه پرداخت و خاطرنشان کرد: اطلاعات دریافتی از طریق دوربین‌ها به نرم‌افزارهای مربوطه انتقال داده‌ شده و اطلاعات و داده‌ها در سرور سامانه تجمیع می‌شود که پس از تحلیل داده‌ها برای مدیریت ترافیک شهری و اجرای پروژه‌های ترافیکی در آینده مورد استفاده قرار می‌گیرد. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.