سه شنبه, ۲۱ مرداد , ۱۴۰۴ Tuesday, 12 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 42111
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۰ ساعت: 9:29

با مصرف پنج گروه ماده غذایی، می‌توان خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش داد. این پنج گروه شامل سبزیجات، غلات، حبوبات، خشکبار و دانه‌ها و همچنین میوه‌های سرشار از فیبر هستند. در این اینفوگرافیک به تاثیرات این خوراکی‌ها بر سلامت روده اشاره شده است.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: هلث دی نیوز

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.