چهارشنبه, ۱۴ آبان , ۱۴۰۴ Wednesday, 5 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 3848
خرداد ۱۱, ۱۳۹۸ ساعت: 12:58
کشف بیش از یک میلیارد ریال کالای قاچاق در قم

فرمانده انتظامی استان قم از کشف یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در شهر قم خبر داد.

سردار عبدالرضا آقاخانی در رابطه با این خبر گفت: با دریافت خبری مبنی بر بارگیری ۲  دستگاه خودرو توسط چند نفر به صورت مشکوک، بلافاصله ماموران انتظامی وارد عمل شده و در محل حاضر شدند.
وی افزود: ماموران مشاهده کردند ۶ نفر در حال بارگیری کالا به داخل ۲ دستگاه خورو وانت نیسان و پژو هستند که با بررسی کالاها و عدم ارائه  مدارک از سوی متهمان، قاچاق بودن کالاها محرز شد.
فرمانده انتظامی استان ادامه داد: در این رابطه یک تن مغز فندق خارجی با برند کشور ترکیه ،۲ هزار عدد لنت ترمز موتورسیکلت NS  به ارزش تقریبی یک میلیارد و ۳۰۰میلیون ریال و ۳۱ گرم تریاک کشف شده همچنین ۶ نفر نیز دستگیر شدند. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.