شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ 21 محرم 1446 Saturday, 27 July , 2024 ساعت ×
لزوم حساسیت ادارات استان در برابر معضلات فرهنگی
02 خرداد 1398 - 17:10
شناسه : 3510
5
معاون تبلیغی حوزه علمیه قم تاکید کرد:

معاون تبلیغی حوزه علمیه قم گفت: در سطح ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان قم، نسبت به معضلات فرهنگی از جمله عفاف و حجاب، حساسیت زیادی وجود ندارد و این موضوع باید حل شود.

حجت الاسلام غلامرضا شریفی امروز در جلسه بررسی راهکارهای توسعه و ترویج عفاف و حجاب، عنوان کرد: جلسات متعددی در استان قم با موضوع عفاف و حجاب برگزار می‌شود که این امیدوارکننده است که مسئولین استانی نسبت به این موضوع دغدغه دارند ولی متاسفانه در صحنه عمل اقدامات مناسبی صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: در سطح ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان قم، نسبت به معضلات فرهنگی از جمله عفاف و حجاب، حساسیت زیادی وجود ندارد و این موضوع باید حل شود؛ دستگاه های اجرایی در خصوص ترویج احکام اسلامی، مردم را پیش می‌اندازند و کار را به آن‌ها حواله می‌دهند و همین موضوع باعث عدم فعالیت‌های مناسب در این حوزه شده است.

معاون تبلیغی حوزه علمیه قم بیان کرد: اتاق اصناف، دادستانی و نیروهای انتظامی برای مقابله با بدحجابی و تظاهر به روزه‌خواری وظیفه دارند و نباید از این مسئله به سادگی عبور کنند؛ قم پایگاه انقلاب بوده و دشمن تلاش می‌کند که اقدام‌های ضد انقلابی نیز از این شهر آغاز شود و باید همگی نسبت به این موضوع حساس باشیم و برنامه ریزی درستی داشته باشیم.

حجت الاسلام ابوالفضل تحریری نماینده دادستان قم نیز در این جلسه عنوان کرد: حساسیت اجتماعی باعث واکسینه شدن جامعه در برابر معضلات و آسیب‌ها است و زمینه بروز حساسیت اجتماعی نیز توجه به امر به معروف و نهی از منکر است.

وی افزود: در حال حاضر در خصوص بدحجابی و روزهخواری حساسیت اجتماعی به صورت مناسبی وجود ندارد و برخی نسبت به این موضوع بی‌تفاوت هستند؛ باید در خصوص روزه خواری و بدحجابی نیز در سطح جامعه حساسیت ایجاد شود و این یکی از مهمترین راه‌ها برای جلوگیری از افزایش اینگونه موارد است.

تحریری با اشاره به خلاءهای قانونی برای برخورد با بدحجابی عنوان کرد: قانون اساسی مجازات مناسبی را برای بدحجابی تعیین نکرده است و همین موضوع باعث می‌شود که قانون در این خصوص جنبه سلبی نداشته باشد.

وی ادامه داد: در استان قم حساسیت و دغدغه در حوزه عفاف و حجاب وجود دارد ولی این حساسیت باید فراگیر شود؛ متاسفانه در حال حاضر برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب یک عزم ملی وجود ندارد.

تحریری گفت: حساسیت اجتماعی باید در خصوص عفاف و حجاب افزایش پیدا کند، نباید کسانی که کشف حجاب می‌کنند از عمل خود احساس امنیت خاطر داشته باشند و باید بدانند که جامعه نسبت به آن واکنش نشان می‌دهد.

در ادامه این جلسه، جعفری معاون اجتماعی سپاه قم گفت: شرایط استان قم با شهرهای دیگر کاملا متفاوت است و نباید قم را با شهرهای دیگر مقایسه کرد؛ مقام معظم رهبری تعابیر بسیاری در خصوص جایگاه مهم استان قم عنوان کرده‌اند و مشاهده کوچکترین خلل و معضلی در این استان، قابل پذیرش نیست.

وی افزود: در صورتی که افراد هنجارشکن با اقدامات ارشادی رفتار خود را اصلاح نکنند می توان از قدرت قهری و برخوردهای انتظامی با چنین افرادی استفاده کرد. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.