دوشنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۴ Monday, 3 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 3303
اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۸ ساعت: 11:45
برخی از خانه های ویلایی، تفاوت زیادی با آپارتمان ندارد

عضو هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: با توجه به محدودیت‌ها و گرانی مسکن و کاهش زمین در ساخت و ساز، برخی از خانه های ویلایی، تفاوت زیادی با آپارتمان ندارد.

مهندس فاضل سجادی در نشست تخصصی «زیست کودکان در آپارتمان» در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، عنوان کرد: آپارتمان های امروزی،سنخیتی با شرایط اقلیمی،فرهنگی و زیست بوم ما ندارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی افزود: با توجه به محدودیت ها و گرانی مسکن و کاهش زمین در ساخت و ساز، برخی از خانه های ویلایی، تفاوت زیادی با آپارتمان ندارد.
وی اظهار کرد: آپارتمان ها، حیاط را از زندگی روزمره ما حذف کرده اند و در این میان، بیشترین آسیب متوجه کودکان است.
سجادی بیان کرد: آپارتمان هایی که به صورت مجتمع ساخته می شوند، اگر در آن فضای مناسبی برای بازی کودکان طراحی شود، می تواند بخش زیادی از کمبودها را جبران کند.
وی عنوان کرد: طراحی‌های امروز و عناصر معماری که عمدتا وارداتی است، فضای شاد و محیط بازی را از کودکان مان سلب می کند.
عضو هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: آپارتمان ها،فضای با هم بودن و همزیستی با همسایگان را از بین می برد و خانواده ها را در برابر کودکان بی حوصله می کند.
وی افزود:باید در عناصر معماری و ساخت و ساز، سازوکارهای مناسبی برای طراحی محیط های بازی برای کودکان در نظر گرفت و به این نیاز مهم توجه داشت.
سجادی اظهار کرد: همه دانش ها باید به کمک آپارتمان سازی و معماری بیایند و با طراحی ها بر اساس شاخصه های زیست بوم، کمبودها و نواقص را از بین ببرند.
وی بیان کرد: بدون پشتوانه‌های قانونی در آپارتمان سازی نمی توان فضاهای باز و مناسب برای بازی کودکان و زندگی مناسب آنها طراحی کرد و در این باره تصمیم گیران و سیاست گذاران باید با توجه به تبعات گسترده آپارتمان نشینی،برخی از مولفه ها را به شکل قانون دربیاورند.
عضو هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی عنوان کرد: نباید حق بازی و نشاط و شادی و به دست آوردن تجربیات شیرین در کنار هم سن و سالان را از کودکان گرفت و آن ها را در انحصار آپارتمان های بسته،افسرده و منزوی کرد. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.