سه شنبه, ۱۳ آبان , ۱۴۰۴ Tuesday, 4 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 2622
اردیبهشت ۹, ۱۳۹۸ ساعت: 10:38
برگزاری ۷ برنامه ورزش همگانی تا پایان هفته در استان قم

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان قم از برگزاری ۷ برنامه ورزش همگانی تا پایان هفته در سطح استان قم خبر داد.

اسماعیل زند اظهار داشت: هیئت همگانی استان قم یکی از پرکارترین و پرمخاطب‌ترین هیئت‌های ورزشی استان قم است که با جامعه ورزشکاری در حدود ۶ هزار نفر هر هفته در سطح استان برنامه‌های متعددی برای گرایش هر چه بیشتر عموم مردم به ورزش برگزار می‌کند.

وی افزود: از امروز دوشنبه تا پایان هفته ۷ برنامه ورزش همگانی در سطح استان قم برنامه ریزی شده است به طوری که امروز همایش بازی‌های کودکانه مادر و فرزندی ویژه بانوان در بوستان نرگس قم برگزار می‌شود و از ساعت ۲۱ امشب، برنامه پیاده روی شبانه در مسیر بلوار پیامبر اعظم (ص) به سمت جمکران از مبدا عمود ۶۲ انجام خواهد شد.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان قم گفت: سه شنبه ۱۰ اردیبهشت برنامه خانوادگی فیوژن فیتنس در طبیعت در شهر کهک و در فضایی پرنشاط برنامه‌ریزی شده است و روز چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت همایش ورزش صبحگاهی از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح در سالن شهید حیدریان قم برگزار می‌شود و تجلیل از پیشکسوتان ورزش صبحگاهی نیز در این برنامه در دستور کار است.

زند بیان داشت: پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت همایش پیاده روی صبحگاهی و طرح پارک گام ویژه معلمان زن به مناسبت روز معلم از ساعت ۹ صبح در بوستان نرگس اجرا خواهد شد و معلمان زن قم در این برنامه ورزشی مفرح شرکت خواهند داشت.

وی عنوان کرد: جمعه ۱۴ اردیبهشت نیز ۲ برنامه ورزشی سازماندهی شده به طوری که برنامه پیاده روی خانوادگی و همگانی در شهر کهک از ساعت ۸ صبح از سالن ورزشی شهدای کهک تا آستانه مطهره زینب خاتون (س) انجام خواهد شد و به طور همزمان نیز برنامه پیاده روی همگانی در روستای سرخده بخش خلجستان برگزار می‌شود. /مهر

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.