سید روح الله حسینی در حاشیه برگزای جشنواره فیلم فجر در استان قم با اشاره به اینکه چهلمین جشنواره ملی و نهمین جشنواره استانی فیلم فجر در حال حاضر در استان قم در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ فیلم از ۲۲ فیلم بخش مسابقه در سینماهای قم در حال اکران هستند.
وی ادامه داد: تنوع ژانر و سوژه در فیلمهای سینمایی امسال قابل توجه است و حتی فیلم ژانر اکشن که سالهاست در ایران به آن پرداخته نشده نیز امسال جزء آثار جشنواره، در حال اکران است.
نماینده اتحادیه تهیهکنندگان سینمای ایران در قم افزود: کیفیت فیلمها نیز نسبت به سالهای قبل بالاتر و تماشاگرپسندتر است و تقریبا همه فیلمهایی که حرف برای گفتن دارند در قم اکران میشوند.
حسینی خاطرنشان کرد: با توجه به رنگ قرمز کرونایی در قم و محدودیتهای ناشی از کرونا دو سینمای تربیت و شهرآفتاب برای اکران فیلمهای امسال اضافه شده تا فضای بیشتری برای علاقهمندان به سینما و جشنواره فجر فراهم شود.
۲۰ بهمن ۱۴۰۰ ۰۹:۴۳
روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم |
ثبت دیدگاه