چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 14 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 248861
بهمن ۲۱, ۱۴۰۰ ساعت: 10:05
لیائو: میلان می‌خواهد قهرمان جام حذفی شود

مهاجم تیم میلان برای سایر مدعی‌های قهرمانی در جام حذفی خط و نشان کشید.

به گزارش ایسنا و به نقل از فوتبال ایتالیا، میلان توانست با ۴ گل لاتزیو را در جام حذفی شکست دهد و راهی دور بعدی شود. این بدان معناست که میلان در نیمه نهایی کوپا ایتالیا با اینتر روبه‌رو خواهد شد، تنها مرحله‌ای که دو بازی برگزار می‌شود و بازی‌ها به صورت رفت و برگشت است.

رافائل لیائو بعد از این دیدار گفت: بعد از داربی که بازی بسیار مهمی برای ما بود، ما برای امشب با روحیه بالا به زمین آمدیم و فکر می‌کردم عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم. تنها چند روز پس از شکست ۲-۱ اینتر در سری آ توانستیم این دیدار را نیز ببریم. اکنون ما در نیمه نهایی هستیم، کوپا ایتالیا رقابتی است که میلان می‌خواهد آن را ببرد. من همیشه آماده هستم تا با گل یا پاس گل به تیمم کمک کنم، اما مهم‌ترین چیز این است که تیم به نیمه نهایی برسد.

شاگردان استفانو پیولی که بردی شش امتیازی در داربی دلامدونینا به دست آوردند، با ۵۲ امتیاز به جایگاه دوم جدول سری A صعود کردند. اینتر نیز که دومین شکست خود را در فصل ۲۲-۲۰۲۱ مسابقات متحمل شد، با ۵۳ امتیاز هم‌چنان بر صدر جدول تکیه زده است.

میلان در دیدار بعدی خود در لیگ به مصاف سامپدوریا می‌رود که این دیدار یک‌شنبه ۲۴ بهمن برگزار می‌شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.