چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 2 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 23461
فروردین ۲, ۱۴۰۰ ساعت: 11:55
کاهش عملیات‌های آتش‌نشانی قم در پایان سال ۱۳۹۹

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم گفت: در پایان سال ۱۳۹۹ حدود ۵۰ مورد عملیات برای چهارشنبه آخر سال انجام‌شده است که این عدد نسبت به سال‌های گذشته کاهش‌یافته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، عباس جعفریدر بازدید استاندار قم از ایستگاه ۲۱ آتش‌نشانی شهید کریمی، با اشاره به کاهش حوادث مربوط به آتش‌نشانی اظهار داشت: در ایام پایانی سال از جمله چهارشنبه‌سوری، اقدامات عملیاتی بسیاری انجام‌شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم ابراز کرد: به دلیل افزایش استفاده از آسانسور در سطح شهر، برخی از عملیات‌های مربوط به آسانسورها و محبوسی نسبت به گذشته بیشتر شده است.

وی با تأکید بر آسیب دیدن عوامل آتش‌نشانی و ماشین‌آلات در چهارشنبه سال گذشته خاطرنشان کرد: در سال گذشته پرتاب مواد محترقه سبب آسیب رسیدن به ۶ خودروی آتش‌نشانی شده است.

جعفری کاهش حوادث خطرناک در چهارشنبه‌سوری سال ۱۳۹۹ را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: با توجه به اینکه بیماری کرونا بحث آموزش‌های آتش‌نشانی را تحت تأثیر قرار داده اما با تهیه بروشور، تراکت و همچنین فعالیت در فضای مجازی آموزش‌های لازم به پرسنل و مردم انجام‌شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع با توجه به توریستی بودن شهر قم و وجود اقوام مختلف در این شهر، حوادث نسبت به سایر شهرها و در سال‌های گذشته کاهش‌یافته است، گفت: باید به نقطه‌ای برسیم که در کشور یک شهر نمونه باشیم و آمار حوادث در این شهر صفر باشد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم گفت: در پایان سال ۱۳۹۹حدود ۵۰ مورد عملیات برای چهارشنبه آخر سال انجام‌شده است که این عدد نسبت به سال‌های گذشته کاهش‌یافته است.


ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.