به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدرضا قدیر در مراسم افتتاح بخش فوق تخصصی رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان شهید بهشتی (ره) اظهار کرد: سرطان سومین عامل مرگ و میر کشور است و در سال های اخیر شیوع آن افزایش چشمگیری داشته است و درمان این بیماری از چالش های اصلی سیستم های درمانی محسوب می شود و براساس آمارهای بدست آمده حدود دوسوم بیماران مبتلا به سرطان به پرتو درمانی نیاز دارند.
وی افزود: در استان قم به طور میانگین هرسال بین هزار تا ۱۵۰۰ بیمار به پرتو درمانی نیاز دارند که با توجه به طولانی بودن دوره درمان نیاز به تردد مکرر یا اقامت طولانی مدت در شهرهایی که این خدمت را ارائه می دهد دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به نخستین خیری که اقدام به ایجاد بخش رادیوتراپی در قم کرد، گفت: با توجه به فوت این خیّر این مهم محقق نشد.
وی اضافه کرد: پس از گذشت چند سال ساخت این مرکز در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع با بودجه خیرین و اختصاص مبلغ ۱۲ میلیارد ریال اعتبارات دولتی و ۹۲ میلیارد ریال اهدایی رهبر معظم انقلاب در سه طبقه و زیربنایی به متراژ۳ هزار متر مربع به پایان رسید که طبقه میانی آن برای ارائه خدمات شیمی درمانی، تجهیز و راه اندازی شد.
قدیر بیان کرد: بخش رادیوتراپی در نظر گرفته شده نیاز به صرف هزینه بالایی داشت و از جایی که نیات خیر و احسان در حق مردم همواره شامل حال دردمندان و بیماران بوده است، خیریه حاج حسین کوهستانی با اختصاص ۳۰ میلیاد تومان و مساعدت وزارت بهداشت در تخصیص ارز دولتی، تجهیزات و دستگاه هایی که به آخرین فناوری روز دنیا مجهز است خریداری شد که بخشی از این تجهیزات نصب و بخش دیگری مانند پت اسکن در مراحل خریداری است.
وی اضافه کرد: این بخش مجهز به دو دستگاه پرتو درمانی سینرژی پلتفرم و کامپکت است که از پیشرفته ترین دستگاه های جهان محسوب می شود و سایر تجهیزات سیستم های درمانی خریداری شده برای این بخش از بالاترین استاندارد جهانی برخوردار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم ادامه داد: این بخش از دستگاه سی تی اسکن شبیه ساز پرتودرمانی در کنار سایر دستگاه پرتو درمانی تمامی خدمات مربوط به بیماران سرطانی را به طور جامع و متمرکز ارائه میدهد.
وی خاطرنشان کرد: به زودی اولین دستگاه براکی تراپی یا پرتودرمانی داخلی در استان قم و اتاق عمل مختص آن در این مرکز راهاندازی خواهد شد که باعث میشود دوره درمانی پرتو درمانی بیماران بخصوص سرطان های زنان تکمیل و بیماران از مسافرت به شهرهای دیگر در حین درمان پرتو درمانی بی نیاز شوند.
قدیر بیان کرد: این مرکز دانشگاهی با داشتن تیم تخصصی درمان شامل متخصصین پرتو درمانی آنکولوژی و متخصص فیزیک پزشکی تمامی خدمات مربوط به درمان سرطان شامل پرتودرمانی و شیمی درمانی را به کلیه بیماران بیمه شده به صورت رایگان ارائه می دهد و از ابتدای سال ۱۴۰۰ آماده خدمت رسانی به تمامی بیماران استان قم و زائرین گرامی حضرت معصومه (س) است و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در آینده نزدیک شاهد اتمام چندین پروژه درمانی و بیمارستانی دیگر در شهر قم خواهیم بود که میتواند شهر مقدس قم را در عرصه درمان و آموزش پزشکی کشور جذب پیشتازان قرار دهد.
انتهای پیام/۷۸۰۰۵/آ۴۰
ثبت دیدگاه