به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین نواب، رئیس مدرسه اسلامی هنر در نخستین رویداد ایدهپرداز تبلیغی فرهنگی بین الملل که در سالن همایش صدران برگزار شد، با اشاره به بهرهگیری از تهدیدات اظهار کرد: باید مسیری را انتخاب کرد که هر تهدیدی را بتوان به فرصت تبدیل کرد که برای این امر خلاقیت نیاز است. امام خمینی(ره) با خلاقیت انقلاب را به پیروزی رساندند.
وی خاطرنشان کرد: خلاقیت با تمرین ذهنی حاصل میشود و به این وسیله ذهن عادت میکند که هر مسئله را با خلاقیت پاسخ دهد و با حل مشکل، تهدید خود را به فرصت طلایی تبدیل کند.
رئیس مدرسه اسلامی هنر با اشاره به ویژگیهای افراد خلاق گفت: انسانهای خلاق دارای سطح بالایی از اعتماد به نفس و اخلاقیتر هستند، قوه خلاقیت سبب میشود آسانتر اخلاقی زندگی کنیم.
خلاقیت در هر زمانی ظرفیت شکوفایی دارد
حجتالاسلام رضا جوان در کارگاه حل مسئله و خلاقیت این رویداد اظهار کرد: فرد برای خلاق شدن باید بخواهد و اراده کند در این مسیر گام بردارد و پس از اراده برای خلاق شدن باید به خوبی پیرامون خود را ببیند تا بتواند جزئیات و منابعی در ذهن خود ذخیره کند.
وی تغییر را نشاندهنده خلاقیت عنوان کرد و افزود: خلاقیت در هر زمانی شکوفا میشود. باید در نظر داشت سیستم آموزشی، جامعه و عرف انسانها میتوانند از جمله عوامل محدودکننده انسان باشند که سبب میشود فرد با خلاقیت مبارزه کند و خلاقیت را در وجود خود از بین ببرد.
وی ترس از تغییر درونی، تغییر، تولید و قضاوت را از دیگر موانع خلاقیت عنوان کرد و افزود: شکستها در مسیر انسانهای خلاق بیشتر است. شکست علاوه بر تجربه، دانش است.
فعالیت فرهنگی باید با نیاز مخاطب تطابق داشته باشد
محمدرضا مستقیمان، مدیرعامل شتابدهنده صدران در کارگاه دیگر این رویداد با اشاره به نحوه طراحی بوم گفت: اصل بوم برای پروژههای تجاری است ولی میتوان برای فعالیت فرهنگی از نظر مخاطب، ارزش و کانال ارتباطی، درآمد و هزینهها تجزیه و تحلیل کرد.
وی با بیان اینکه کار فرهنگی باید با نیاز مخاطب تطابق داشته باشد، گفت: در مجموعه صدران پیگیری میشود که صنایع خلاق یا صنایع نرم شکل بگیرد تا بیشترین بهرهبرداری از رویداد فرهنگی صورت گیرد و کسب و کاری راهاندازی کنند.
ایدهپردازی برای برنامهریزی بهتر در دستور کار است
مریم زارع از اساتید گروه معارف دانشگاه شیراز، مدرس دانش خانواده و جمعیت، مبلغ طرح حکمت دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شیراز در کارگاه روش تکمیل بوم گفت: ایدهپردازی برای برنامهریزی بهتر و بهینه در دستور کار قرار میگیرد بر همین اساس بوم از ۹ بخش تشکیل شده که بخشی از آن مربوط به توجه به مخاطب است.
وی خاطرنشان کرد: ابعاد پیرامون مسئله بر همین اساس رصد میشود و به مسیرهای تغییر مسئله پرداخته خواهد شد و عواقب آن بیان میشود و مسیرهای حل مسئله از طریق آموزش، توانمندسازی، تشویق و تنبیه، فرهنگ و آیین، موانع، فرصتها و تهدیدها و نقاط ضعف و قوت سنجیده میشود تا بهتر بتوان گام برداشت.
استاد گروه معارف دانشگاه شیراز عنوان کرد: در بخش ارزش پیشنهادی به وجه تمایز کار و خدمت نسبت به خدمات دیگر پرداخته میشود و وجه تمایز و جذابیت آن ذکر خواهد شد که مخاطب به آن علاقه داشته باشد.
وی با اشاره به منبع کلیدی گفت: منابع کلیدی مورد نظر در این بخش بیان میشود که شامل چه منبع انسانی، فکری و فیزیکی هستند. تأمین هزینههای این پروژه از چه منبعی انجام میشود و این هزینهها در چه بخش و زمانی پرداخت میشود.
تأثیرگذاری ایده بر مخاطب در نظر گرفته شود
سیدمحمد هادی نواب، هم بنیانگذار شتاب دهنده صدران در کارگاه روش ارائه این رویداد خاطرنشان کرد: چیزی که در ذهن فرد است در بخش ارائه باید به طور مناسب و کامل به مخاطب منتقل شود تا مخاطب ایده یا طرح را دریابد.
وی خاطرنشان کرد: تأثیرگذاری در این بخش در نظر گرفته میشود تا مخاطب تأثیر بپذیرد و دغدغه ما در مخاطب به وجود آید. آنچه باید در نحوه ارائه ایده در نظر گرفته شود افزایش و کاهش صدا، مدیریت زمان، راه حل پیشنهادی و مسیر رسیدن به آن است.
شرکت ۱۰۲ نفر در نخستین رویداد ایدهپردازی تبلیغی فرهنگی بینالملل
حجتالاسلام والمسلمین علی مهدوی، معاون تبلیغ و بین الملل مدرسه عالی امیرالمؤمنین در حاشیه این مراسم با بیان اینکه اکنون نخستین رویداد ایدهپردازی تبلیغی در عرصه بین الملل در حال برگزاری است، اظهار کرد: سعی شده بر اساس برنامه از پیش تعیین شده به بیان مسائل موجود در مناطق خود بپردازند و ایده خلاقانه برای حل مسئله مورد نظر را به کارگیرند تا معارف اهل بیت(ع) تروج شود.
وی خاطرنشان کرد: مدرسه عالی امیر المؤمنین صاحب این ایده بود و میتوان بیان کرد مدرسه امیر المؤمنین، صدیقه الزهرا و بنت الهدی در بخش اجرایی این رویداد نقشآفرین بودند.
معاون تبلیغ و بین الملل مدرسه عالی امیر المؤمنین با اشاره به ثبت نام ۱۰۲ نفر از طلاب بین الملل در این رویداد گفت: از این تعداد ۲۵ نفر به صورت آنلاین شرکت کردند که شامل طلاب عرصه بینالملل بودند.
وی خاطرنشان کرد: مربیان به بررسی ظرفیت اجرای ایدهها میپردازند و در پایان داوری انجام میشود ایدههای برتر و شایسته تقدیر معرفی میشود البته به شرکت کنندگان در پایان دوره گواهی پایان دوره از سوی مراکز همکار ارائه میشود.
انتهای پیام/۷۸۰۰۳
ثبت دیدگاه