سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 6 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 21249
بهمن ۱۹, ۱۳۹۹ ساعت: 10:56
ملت با انقلاب اسلامی در تحقق سرنوشت خود نقش آفرین شدند

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: پیش از انقلاب سرنوشت ملت ایران از سوی بیگانگان تعیین می‌شد ولی با پیروزی انقلاب ملت ایران سرنوشتشان را تعیین می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، احمد امیر آبادی در مراسم تجلیل از بانوان فعال فرهنگی که به همت هیأت خواهران متوسلین حضرت ابوالفضل در مصلای قدس برگزار شد، ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و تقارن آن با ایام دهه فجر اظهار کرد: امام خمینی(ره) ما را از اسارت طاغوت نجات دادند و به آزادی و آزادگی رساندند.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران پیش از انقلاب وضعیت مناسبی نداشتند و سرنوشت ملت ما در گرو انگلیس و بیگانگان بود ولی امروز خود، سرنوشتمان را تعیین می‌کنیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: برگزاری این مراسم جای تقدیر دارد و فرصتی است تا بتوانیم از زحمات بانوان استان تقدیر و تشکر شود.

در پایان این مراسم جمعی از پرستاران، کادر درمانی، فرهنگیان، کارآفرینان، بانوان خیر، موفق در عرصه خانواده و اجتماع(مدیران موفق)، فعالان اجتماعی و رسانه با حضور احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، نرجس نیازمند عضو علی البدل شورای اسلامی شهر قم و تعداد ملتدیگر از مسؤولان و دست اندرکاران فرهنگی تجلیل شدند.

انتهای پیام/۷۸۰۰۳/خ


ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.