یکشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 2 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 2111
فروردین ۱۸, ۱۳۹۸ ساعت: 10:50
ذوالنوری: استیضاح مانند کنکور نیست که تاریخ و زمان داشته باشد

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع استیضاح رئیس جمهور گفت: استیضاح مانند کنکور نیست که تاریخ و زمان داشته باشد بلکه باید سیر خود را طی کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در گفت و گو با خبرنگاران سخنان اخیر ترامپ درباره ثبت سپاه پاسداران به عنوان مرکز تروریستی در سازمان ملل را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: این کار دشمن کار جدیدی نبوده و از ابتدای دولت ترامپ سپاه را و در دوران قبل از ترامپ نیروی قدس را به عنوان مرکز تروریستی مطرح کردند.
او با بیان اینکه این سخنان ترامپ از سر عناد نسبت به جمهوری اسلامی ایران است، افزود: رئیس جمهور قبلی آمریکا نیز ایران را به عنوان محور شرارت مطرح کرده بود که این کارها خروجی خاصی نخواهد داشت، چرا که هر کاری که باید با سپاه و سایر مراکز انقلابی صورت می گرفت تاکنون صورت پذیرفته است و اقدام دیگری تصور نمی شود که بتوانند بکنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مورد منوریل هم گفت: برای تکمیل منوریل قم یک سرمایه گذار حاضر به همکاری است که هنوز منتظر هستیم تا بررسی های لازم انجام شود تا در صورت صلاحدید برای منوریل و حتی فرودگاه و دیگر پروژه ها ورود بکنند.
ذوالنوری در خصوص سیلاب اخیر قم خاطرنشان کرد: با توجه به تجارب استان قم در سیل گذشته، پیشگیری ها و اقدامات مناسبی در زمینه جلوگیری از وقوع سیل در استان انجام شد و تمرکز مدیریت استان بر بالادست ها انجام شد و شهر قم در اولویت بعدی قرار گرفت.
او عملکرد مدیران استان در کنترل سیل را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: در این سیل اخیر از خسارت مالی و جانی به صورت چشمگیری جلوگیری شد، البته برخی رودخانه های فصلی که طغیان کرده اند به تعدادی از روستاهای ما آسیب هایی را وارد کرده اند و برخی از این خسارات اجتباب ناپذیر بود یعنی به دلیل نبود مسیر برای حوزه های آبریز، ناچارا سیل باید از مسیر این روستاها عبور می کرد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به احتمال انجام استیضاح رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: استیضاح مانند کنکور نیست که تاریخ و زمان داشته باشد بلکه باید سیر خود را طی کند، ما برای استیضاح رئیس جمهور تعداد ۹۷ امضا از نمایندگان نیاز داریم که تاکنون ۲۳ امضا جمع آوری شده است.

 

/ شفقنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.