محسن پورگلیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به وضعیت فضاهای آموزشی در استان قم اظهار کرد: این استان به لحاظ کیفیت فضاهای آموزشی وضعیت خوبی دارد و شاهد مدارس خشت و گلی یا مدارس دارای بخاری نفتی در استان قم نیستیم، مشکل استان در زمینه کمیت و سرانه فضای آموزشی و تراکم دانش آموزان در مدارس است.
وی ادامه داد: استان قم به لحاظ سرانه فضای آموزشی، رتبه ۲۶ کشور دارد و در طول سالهای گذشته شاهد رشد مطلق فضاهای آموزشی در استان بودیم، در طول هفت سال گذشته حدود ۱۸۰ مدرسه با زیربنای ۲۰۰ هزار مترمربع در استان قم احداث یا بازسازی شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم افزود: در طول سالهای اخیر هر سال به صورت میانگین ۱۰ هزار نفر به جمعیت دانش آموزی استان اضافه میشود که باید برای پاسخگویی به این تعداد دانش آموزان هر سال ۲۶ مدرسه جدید با ۳۰۰ کلاس با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان در استان قم احداث شود، اما مجموع اعتبارات دولتی و کمکهای خیرین در سال نصف این رقم هم نمیشود وبه همین دلیل سرانه فضای آموزشی در استان قم به سرانه میانگین کشوری نمیرسد.
پورگلیان با اشاره به لزوم احداث مدارس جدید در استان قم اظهار کرد: برای رسیدن سرانه فضای آموزشی در استان به میانگین کشوری باید ۲۵۰ هزار متر مربع فضای آموزشی جدید یعنی ۱۲۰ مدرسه ۱۲ کلاسه جدید در قم احداث شود که برای احداث این تعداد از مدارس نیاز به هزار میلیارد تومان اعتبار است.
وی خاطرنشان کرد: با اعتبارات دولتی نمیتوان فاصله میان سرانه فعلی فضای آموزشی در استان قم و سرانه میانگین فضای آموزشی در کشور را جبران کرد و نیاز به کمک مردم است.
انتهای پیام/۷۸۰۰۴
ثبت دیدگاه