سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Tuesday, 6 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 20199
دی ۲۲, ۱۳۹۹ ساعت: 14:06
جشنواره نخستین واژه در قم برگزار شد

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان قم از برگزاری دوازدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه (آب) به صورت مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، محمد کربلایی ابراهیمی با اشاره به اثربخشی این جشنواره ها و رویداد های فرهنگی در بهینه سازی مصرف آب اظهار داشت: با وجود شیوع بیماری کرونا و اعمال محدودیت ها نباید از فرهنگ سازی مصرف بهینه آب غافل شد.

وی آشنا کردن دانش آموزان با اهمیت آب و روش های صحیح مصرف را در نهادینه کردن فرهنگ استفاده بهینه از آب جامعه مهم ارزیابی کرد و گفت: شرکت آب و فاضلاب هر ساله با اجرای برنامه های نمایشی، آموزشی و ترویجی در مدارس در این مسیر گام بر می دارد.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم جشنواره فراگیری نخستین واژه (آب) را نیز در همین راستا دانست و ابراز داشت: این جشنواره با هدف انتقال مفاهیم زندگی ساز آب به دانش آموزان پایه اول ابتدایی که به عنوان نخستین واژه ای که خواندن و نوشتن آن را می آموزند در تمام مدارس ابتدایی استان برگزار می شود.

وی از برگزاری دوازدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه خبر داد و گفت: این جشنواره امسال با هماهنگی های به عمل آمده با معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان با توجه به شرایط متاثر از شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار شد.

کربلایی با بیان اینکه جشنواره امسال با مشارکت فعال مدیران، معلمان، والدین و دانش آموزان در بستر پیام رسان های ایتا و شاد از ۲۵ آذر تا دهم دی ماه برگزار شد، خاطرنشان کرد: حدود ۶۰۰ اثر در قالب فیلم کوتاه، کلیپ، نقاشی کاردستی، آبخوانی، روزنامه دیواری و… به شرکت آب و فاضلاب ارسال شد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد این گونه برنامه های آموزشی و ترویجی منجر به تربیت نسلی صرفه جو شود که هر چه بیشتر قدر آب را بدانند از این نعمت بزرگ الهی به دست استفاده کنند.

انتهای پیام/۲۲۵۸


ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.