به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار اعضای شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم و سه نماینده شهر مقدس قم در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به خسارت بزرگ از دست دادن دو شخصیت بزرگ مانند آیت الله یزدی و آیت الله مصباح یزدی که هر دو مورد عنایت مقام معظم رهبری بودند افزود: متاسفانه چهره های بزرگ و تاثیرگذاری را طی سال های گذشته از دست دادیم و مسیر سختی پیش رو داریم و به همین جهت نیروهای انقلابی باید برای وفاق بیشتر به دنبال ساز و کار و طراحی برنامه باشند و تا حد امکان از اختلاف نظرهای بی مورد خودداری کنند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: خوشبختانه جامعه مدرسین از بدو شکل گیری توجه ویژه ای به رویکرد انقلابی و وحدت رویه داشت و در همان اوایل شکل گیری در زمان خفقان رژیم پهلوی، جمعی از علما و فضلاء، ایده برپایی نظام اسلامی را با وجود تمام تهدیدات و خطرها طراحی می کردند و شجاعانه و با اتفاق نظر، پای کار بودند ،چون قاطعانه به جمع بندی و احساس تکلیف رسیده بودند .
امام جمعه موقت قم افزود: حضرت آیت الله یزدی و آیت الله مصباح یزدی از همان روزهایی که امضا کردن پای اعلامیه های جامعه مدرسین، مانند اعلام مرجعیت امام راحل، یک نوع جهاد بود و تبعات بسیاری داشت، ثابت قدم بودند و خوشبختانه بسیاری از فعالان انقلابی و سیاسی در همان زمان همراه و یاور جامعه مدرسین حوزه علمیه بودند که تا کنون هم رابطه خوبی بین این دو قشر برقرار بوده و می باشد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد:هم افزایی نیروهای انقلابی کمک شایان توجهی به موفقیت در مسیر حرکت جامعه مدرسین نمود و من هم با خدای خودم عهد کردم مسیر بزرگان قبل از خود مانند آیت الله مشکینی و آیت الله یزدی را ادامه بدهم.
وی افزود: شاید گروه ها و جریانات سیاسی انقلابی، در روش ها سلیقه متفاوتی داشته باشند، ولی قطعا مقصد و هدف همه آنها یکی است و زیر چتر نظام و رهبری و معتقد به آرمانی مقدس در کنار هم و درحال حرکت رو به جلو هستیم و به امید خدای متعال در فصل جدید فعالیت جامعه مدرسین ما هم بنا داریم ارتباطمان را با بدنه حوزه ، نسل جوان حوزه و نیروهای انقلابی جهت هم افزایی، بیشتر کنیم.
انتهای پیام/۲۲۵۸
ثبت دیدگاه