پنجشنبه, ۱۱ دی , ۱۴۰۴ Thursday, 1 January , 2026 ساعت ×
شناسه : 199634
آبان ۶, ۱۴۰۰ ساعت: 20:41
۲۰ نماینده رسانه سفر رییس قوه قضاییه به خوزستان را پوشش دادند

اهواز – ایرنا – ۲۰ نفر از نمایندگان رسانه‌های مختلف علاوه بر خبرنگاران و تصویربرداران رسانه ملی، اخبار دیدارها و نشست‌های سفر روز پنجشنبه رییس قوه قضاییه به استان خوزستان را پوشش دادند.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح روز پنجشنبه به منظور بررسی آخرین وضعیت واحدهای قضایی خوزستان و همچنین رسیدگی به مشکلات و مسایل مردم این استان، به اهواز سفر کرد.
حضوردر جمع قضات و کارکنان قضایی، اقشار مختلف مردم، صنعتگران و کارآفرینان، طلاب حوزه‌های علمیه و  شرکت در نشست های شورای اداری و قضایی خوزستان و همچنین دیدار با مدیران شرکت هفت تپه به منظور بررسی آخرین وضعیت این شرکت پس از واگذاری به دولت، از اهم برنامه‌های رییس قوه قضاییه در این سفر بود.
سفر رییس دستگاه قضا به استان خوزستان را علاوه بر رسانه ملی، خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری‌های مهر، ایرنا، فارس، ایسنا، تسنیم، ایلنا، روزنامه‌های جمهوری اسلامی، کیهان و روزان و پایگاه‌های خبری رهیاب ، خوزتاب و…، را پوشش خبری دادند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.