چهارشنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۳ 15 ربيع أول 1446 Wednesday, 18 September , 2024 ساعت ×
تولید باید از نظر کمیت و کیفیت رونق بگیرد
10 فروردین 1398 - 11:58
شناسه : 1922
5
رییس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

یک استاد عالی حوزه گفت: تولید باید هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت رونق بگیرد، یعنی هم نیاز مردم به وفور در بازار موجود باشد و هم کالاها توسعه کیفی بگیرند./ در روایات آمده که فقر و تهی دستی گاهی منجر به کفر می‌شود و در برخی روایات دیگر آمده است که آگاه باشید که یکی از بلایای این عالم، فقر است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد فرخ‌فال ضمن تبریک سال نو عنوان کرد: آنچه که در خصوص نامگذاری سال‌ها در چند سال اخیر مورد تاکید مقام معظم رهبری است، معطوف به دغدغه جدی ایشان در رابطه با اقتصاد مردم و اقتصاد نظام جمهوری اسلامی است.
رییس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در سال گذشته غرب خصوصا آمریکا مسیر رسیدن به امیال خود را درهدف قرار دادن اقتصاد ایران دیدند، نامگذاری‌هایی که در سال‌های اخیر توسط مقام معظم رهبری انجام شد همگی در ارتباط با چالش‌های اقتصادی کشور است.
این استاد حوزه علمیه ادامه داد: در روایات آمده که فقر و تهی دستی گاهی منجر به کفر می‌شود و در برخی روایات دیگر آمده است که آگاه باشید که یکی از بلایای این عالم، فقر است.
وی تصریح کرد: آنچه که دغدغه‌های مقام معظم رهبری است وسال ۹۸ هم به آن نامگذاری شده، رونق تولید است، یعنی تولید باید هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت رونق بگیرد، هم نیاز مردم به وفور و به صورت تولید ملی در بازار موجود باشد و هم توسعه کیفی بگیرد، لذا مسئولیت تولیدکنندگان و مسئولان نظام بسیار سنگین است.
فرخ‌فال بیان کرد: سال گذشته دیدیم که مردم مطابق شعار سال عمل کردند و جایی که کالای ایرانی با کیفیت و مناسب می‌دیدند، آن را بر کالای خارجی ترجیح داده اما جایی که کیفیت خوبی از کالای ایرانی نمی‌دیدند به سراغ کالای خارجی می‌رفتند، این موضوع مسئولیت تولیدکنندگان و مدیران نظام را بیشتر می‌کند.
رییس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: طبق فرمایش رهبری، مسئولان نظام متوجه شده‌اند که این منفذی که دشمن توسط آن بین مردم نفوذ کرده‌ باید با تدبیر بسته شود، اگر اقتصاد ما اقتصاد مقاومتی شود و متکی به نفت نباشیم و تولیدات از نظر کمیت و کیفیت رونق بگیرد، هم ارزش پول سامان پیدا می‌کند و هم مردم نیازی به کالای خارجی نمی‌بینند.
این استاد حوزه علمیه عنوان کرد: مسئولان نظام باید برنامه‌ریزی دقیق و جدی و با اهتمام و پشت کار داشته باشند و مقدمات رونق تولید را در کشور به وجود بیاورند تا هم اشتغال ایجاد شود و هم پول ملی ارزشمند شود و خساراتی که سال گذشته به ارزش پول وارد شد، از بین می‌رود.
وی گفت: در کشور ساختمان‌های بسیاری ساخته شده که خالی از سکنه است، پول ملی نباید صرف کارهای بیهوده شود، البته بحران مسکن هم با تدبیر برطرف می‌شود. / ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.