حجتالاسلام عبدالمجید مقامی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به بعد علمی شخصیت آیتالله یزدی اظهار کرد: این عالم بزرگوار دارای آثار مختلف بود به طوری که آثاری از او در علوم مختلف قرآنی، ترجمه، فقه و اصول، عقاید و پیام امام حسین(ع) به جا مانده است.
وی خاطرنشان کرد: او از محضر اساتید و شخصیتهایی مانند مرحوم آیتالله بروجردی و مرحوم امام خمینی(ره) استفاده کرد که سبب علمیت خاص او شده است.
عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به بعد سیاسی مرحوم آیتالله یزدی گفت: این عالم بزرگوار در دوران پیش از انقلاب به عنوان یکی از مبارزان فعال سیاسی در مبارزات حضور داشت و بارها تبعید و زندانی شد و زندانها و تبعیدها در شهرهای مختلف را به جان خود خرید ولی هرگز حاضر نشد از خط مشی سیاسی امام خمینی(ره) منحرف یا دلسرد شود.
وی خاطرنشان کرد: باید در نظر داشت برخی وارد مبارزه میشوند ولی با کمترین فشار روحی و روانی از میدان مبارزه بیرون میروند یا دلسرد میشوند و مبارزه را کنار میگذارند و در گوشه عزلت قرار میگیرند.
حجتالاسلام مقام با بیان اینکه آیتالله یزدی تا پایان عمر شریف خود پای انقلاب ماند، گفت: ایشان پس از پیروزی انقلاب همان خط مشی مبارزه و حضور در صحنههای مختلف انقلاب و عدول نکردن از خط امام خمینی(ره) را همواره دنبال کرد.
وی خاطرنشان کرد: آیتالله یزدی پس از امام خمینی(ره)، تمام قد از رهبر معظم انقلاب دفاع کرد و تا آخر عمر نیز مدافع ایشان بود.
عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه آیتالله یزدی اهل بصیرت بود، گفت: او به موقع مباحث را درک میکرد و شجاعت در اقدام داشت. به عنوان مثال برخی بعد علمی خوبی دارند ولی بصیرت نسبت به زمان ندارند یا برخی بصیرت به زمان دارند ولی جرأت اقدام ندارند. این جرأت اقدام نداشتن و خمودگی مانع میشود که بتوانند به موقع وظیفه خود را انجام دهند و اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: مرحوم آیتالله یزدی علاوه بر بصیرت و تشخیص وظیفه، قدرت و شجاعت در اقدام داشت و در زمان لازم اقدام میکرد و تأثیرگذار بود.
انتهای پیام/۷۸۰۰۳
ثبت دیدگاه