
در آزمایش دانشگاه توکیو ۱۸۴ مرد و ۲۹۷ زن شرکت کرده و متخصصان از آنها خواستند تا به مدت یک سال آب گوجه فرنگی بدون نمک را به مقدار نامحدود بنوشند. در نتیجه این آزمایش، ۹۴ داوطلب مبتلا به فشار خون، فشار خون خود را به طور قابل توجهی کاهش دادند. علاوه بر این، ۱۲۵ بیمار میزان لیپوپروتئین کمچگالی (“کلسترول بد”) خود را کاهش دادند.
در این تحقیق آمده است: تا آنجا که میدانیم، کار ما اولین مطالعه بررسی اثر خوردن گوجه فرنگی یا محصولات گوجه فرنگی بر خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در طول سال و در طیف سنی گسترده است.






ثبت دیدگاه