شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۴ Saturday, 8 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

هم‌گروهی ایران با افغانستان، عربستان و مالزی در جام‌ملت‌های فوتسال آسیا اقتصادهای جهان با بیشترین مخارج نظامی کدامند؟ عراقچی: هرگونه مذاکره احتمالی با آمریکا در آینده صرفا متمرکز بر بحث هسته ای خواهد بود قالیباف: توسعه روابط پارلمانی و اقتصادی دستور کار سفر پاکستان است اولین همایش تخصصی نهج البلاغه اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه

شناسه : 14973
مرداد ۲۷, ۱۳۹۹ ساعت: 9:00
استاندار قم؛
اموال مازاد دستگاه های دولتی قم شناسایی شود
استاندار قم با ضروری خواندن اهتمام مسئولان به شناسایی و فروش اموال مازاد دستگاه های دولتی این استان گفت: امور اقتصادی و دارایی در انتظار خوداظهاری و پیش قدمی دستگاه ها برای معرفی اموال مازاد نماند و برای شناسایی و فروش اموال مازاد دولت در استان، اقدام کند.

به گزارش بازتاب خبر از روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در دومین جلسه کارگروه اصلی مولدسازی و فروش اموال مازاد دستگاه های دولتی اظهار داشت: متاسفانه تفکر غلطی در بین بعضی از مدیران وجود دارد که پیشگامی در معرفی اموال مازاد دستگاه متبوع را ضعف مدیریتی خود قلمداد می کنند، در حالی که خوداظهاری دستگاه، حکایت از آگاهی مدیر یک مجموعه از قانون بودجه سال جاری در تکلیف استان در فروش اموال مازاد و قانون مداری او دارد.

وی افزود: معرفی اموال مازاد دستگاه های اداری توسط مدیران، حکایت از توانمندی یک مدیر و دغدغه مندی او به شرایط کشور دارد، چراکه مهمترین ثمره پیشگامی در معرفی اموال مازاد، انتفاع دستگاه از ۵۰ درصد مبلغ حاصل از فروش است، اما در صورتی که اداره کل اقتصادی و دارایی، راسا اقدام کند، برای دستگاه بهره و عایدی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: با تحقق دولت الکترونیک، کمترین نیاز به فضا و زمین وجود دارد و این دیدگاه که یک زمین یا ساختمان مازاد می تواند در آینده کاربرد داشته باشد، نگاه مدیریتی و دلسوزانه نخواهد بود.

سرمست تصریح کرد: توانمندی مدیران به داشتن ساختمان های عریض و طویل، دفاتر بزرگ و تجهیزات مدیر نیست بلکه توانمندی های یک مدیر در وجودش تجلی و تبلور دارد و ارتباطی با تجهیزات و امکانات ندارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.