دوشنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۴ Monday, 3 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 14182
مرداد ۱۱, ۱۳۹۹ ساعت: 10:32
سرقت ۵۵ میلیاردی کارمند از شرکت

در تحقیقات پلیسی کارآگاهان به یکی از کارمندان شرکت به نام “یونس” ۴۵ ساله مظنون شدند و با دستور قضائی وی در محل سکونتش دستگیر شد، و با انتقال متهم به پلیس آگاهی وی به جرم ارتکابی اعتراف و گفت که سرقت را به تنهایی انجام دادم و تمامی اموال مسروقه را در انباری منزلم مخفی کرده ام.

رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران از دستگیری کارمند شرکتی خبر داد که ۱۲۰ دستگاه تلفن همراه و لوازم جانبی به ارزش ۵۵ میلیارد ریال را از داخل شرکت سرقت کرده بود.

به گزارش ایسنا سرهنگ کارآگاه بهزاد اختیاری افزود: ۱۱ تیرماه پرونده­‌ای با موضوع سرقت انباری شرکتی به شیوه تخریب قفل در کلانتری ۱۱۸ ستارخان تشکیل و با دستور دادیار دادسرای ناحیه ۵ تهران برای رسیدگی تخصصی به پایگاه دوم پلیس آگاهی ارجاع شد.

رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران توضیح داد: شاکی با حضور در پایگاه دوم پلیس آگاهی اظهار کرد که شرکتی در زمینه واردات تلفن همراه و قطعات موبایل دارم. روز ۱۱ تیرماه پس از ورود به شرکت متوجه شدم در انباری در طبقه دوم تخریب و ۱۲۰ دستگاه تلفن همراه گرانقیمت و تعداد زیادی لوازم جانبی آن به ارزش ۵۵ میلیارد ریال مورد دستبرد سارق یا سارقان قرار گرفته است.

رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی افزود: با وصول پرونده به پلیس آگاهی تیمی از کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت‌های خاص پایگاه به صحنه وقوع جرم رفتند و در تحقیقات میدانی به دست آوردند که سرقت داخلی است و سارق با صحنه سازی قصد گمراه کردن پی جویی‌های قانونی را دارد.

وی با اشاره به اینکه در تحقیقات پلیسی کارآگاهان به یکی از کارمندان شرکت به نام “یونس” ۴۵ ساله مظنون شدند و با دستور قضائی وی در محل سکونتش دستگیر شد، اظهارکرد: با انتقال متهم به پلیس آگاهی وی به جرم ارتکابی اعتراف و گفت که سرقت را به تنهایی انجام دادم و تمامی اموال مسروقه را در انباری منزلم مخفی کرده ام.

رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی در پایان گفت: با اعتراف صریح متهم و قبول سرقت از مالباخته پرونده به دادسرا ارسال شد و با دستور مقام قضائی “یونس” برای کشف زوایای پنهان پرونده با صدور قرار قانونی در اختیار پایگاه دوم پلیس آگاهی قرار گرفت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.