عباس پورمیدانی بیان کرد: حفظ امنیت غذایی مردم مهمترین راهبرد در بخش کشاورزی قم است و به همین دلیل با همکاری کشاورزان استان تلاش شد باوجود محدودیتهای به وجود آمده ناشی از ویروس کرونا، سطح تولید محصولات کاهش پیدا نکند که در عمل نهتنها این هدف محقق شد بلکه همراستا با شعار جهش تولید، میزان تولید محصولات این بخش افزایش نیز پیدا کرد.
وی افزود: شیوع ویروس کرونا در زمینه فروش برخی از محصولات کشاورزی و دامی استان مشکل جدی ایجاد کرد اما کشاورزان و دامداران قمی باوجوداین مشکلات به تلاش خود ادامه داده و اجازه نبود محصول برای عرضه به بازار را ندادند.
وی ادامه داد: تامین برخی از نهادههای موردنیاز برای کشت محصولات نیز در شرایط شیوع ویروس کرونا برای کشاورزان استان سخت شد، اما این عامل نیز نتوانست موجب توقف فعالیت آنان شود بهنحویکه امید داریم در سال جاری سطح تولید محصولات کشاورزی قم به بیش از یکمیلیون تن در سال برسد.
پورمیدانی گفت: سازمان جهاد کشاورزی قم نیز در راستای سیاستهای دولت برای حمایت از کشاورزان و جبران آسیبهایی که در اثر شیوع ویروس کرونا به آنان وارد شد، بستههای حمایتی همچون ارائه تسهیلات بانکی را درنظر گرفته است که روند پرداخت آن بر اساس دستورالعملها در جریان است.
وی بیان کرد: کشاورزی درقم به دلیل محدودیتهای آب و هوایی و تنشهای سخت محیطی در شرایط عادی نیز کاری جهادگونه است و در شرایط شیوع ویروس کرونا این سختی مضاعف شد اما کشاورزان پرتلاش استان لحظهای عقب نکشیدند و این افتخاری برای قم است.
نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند؛ بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
ثبت دیدگاه