داود سلیمانیان افزود: بخش زیادی از این همکاری بهواسطه تفاهمنامههایی است که بین واحدهای صنعتی و شرکت برق امضاشده و بر اساس آن، واحدهای صنعتی مکلف به صرفهجویی در مصرف برق در ساعات اوج مصرف شدهاند.
وی اضافه کرد: حدود یک هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی بزرگ با شرکت برق قم در راستای مدیریت مصرف برق تفاهمنامه امضا کرده و همکاری دارند.
وی ادامه داد: استان قم هفته گذشته با همکاری واحدهای صنعتی در ناحیه سبز قرار گرفت و به همین دلیل خاموشیهای گسترده و اضطراری در سطح این استان اعمال نشد.
سلیمانیان بیان کرد: دراین مدت توانستیم سقف پیک مصرف را نگه داریم و توان تعریفشده بالاتر از حد مجاز افزایش نیابد.
وی در توضیح تفاهمنامه منعقد شده با واحدهای صنعتی، بیان کرد: مشترکین صنعتی که نسبت به کاهش پیک بار در ساعات اوج مصرف اقدام نمایند، پاداش دریافت میکنند و این طرح از ۱۷ خردادماه آغازشده و تا پایان مردادماه امسال ادامه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: در این طرح از صاحبان واحدهای صنعتی درخواست میشود مصرف خود را از ساعت ۱۳ تا ۱۷ کاهش دهند تا از خاموشیهای اضطراری و ناخواسته در استان جلوگیری شود.
به گفته مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت برق قم، پاداش این صنایع به میزان اختلاف مصرف در ساعات اوج بار نسبت به مصرف یک ماه گذشته این شرکتها بستگی داشته و از طریق نرمافزار سامانه مدیریت پیکبار کشور محاسبه میشود.
در حالحاضر بیش از ۵۷۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
ثبت دیدگاه