به گزارش بازتاب خبر از روابط عمومی ستاد دیه استان قم ، در بخش آغازین جلسه جلالی رئیس شورای شهر ضمن گرامی داشت یاد وخاطره شهدا و آرزوی قبولی طاعات و عبادات به حضار با بیان اینکه اقدامات و تلاش های شبانه روزی ریاست محترم کل دادگستری استان و پیگیری های ستاد دیه استان قم در زمینه آزادی زندانیان جرائم غیر عمد ستودنی است افزود: شورای شهر و شهرداری قم بر اساس مسئولیت اجتماعی خود در قبال شهروندان یک سری تکالیف دارد، بنا به همین احساس مسئولیت نمودیم تا در حد توان برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد تلاش کنیم.
در ادامه احمدی معاون مالی و اداری زندانهای استان گزارشی از اقدامات صورت گرفته درراستای آزادسازی زندانیان در زندانهای استان را بیان نمود و افزود از ابتدای ماه مبارک رمضان تقریبا روزانه یک زندانی جرائم غیر عمد با کمک خیرین توسط ستاد دیه از زندان آزاد شده اند.
این جلسه با اهداء ۶۰ میلیون تومان از طرف شورای اسلامی شهر و ۲۰میلیون تومان توسط دکتر سقائیان نژاد شهردار کلان شهر قم به ستاد دیه استان جهت آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد به پایان رسید.
ثبت دیدگاه