متخصصان حوزه غذا و بهداشت، اعلام کردند ۶ ماده غذایی وجود دارد که از طریق برخی عناصر خود که عمدتا در فرآیندهای ظریف سلولهای انسانی دخیل هستند، روند پیری پس از پنجاه سالگی را به تاخیر میاندازند.
“اکسیر زندگی” یا چشمه جوانی فقط افسانههایی است که در رمانها و داستانهای فانتزی منتشر شده است؛ به گونهای که همه دانشمندان عدم امکان متوقف کردن روند پیری را تأیید میکنند، اما علم از طریق برخی از اسرار در مورد احتمال دور زدن و کند کردن روند پیری صحبت میکند.
اکثر مطالعات تأیید کرده اند که کیفیت غذاهایی که به بدن ما وارد میشوند یا رژیم غذایی ما از طریق وجود تعدادی عنصر در داخل خود که عمدتا در فرآیندهای ظریف سلولهای انسانی دخیل هستند، به طریقی بر بدن ما تأثیر میگذارد.
مجله “eatthis”، متخصص در زمینه غذا و بهداشت، مجموعهای از نظرات متخصصان حوزه غذا و بهداشت را جمع آوری کرده است که از وجود ۶ ماده غذایی که پس از ۵۰ سالگی پیری را به تأخیر میاندازند خبر داده اند.

آووکادو؛ چربی ضد پیری
وی تصریح کرد که آووکادو “سرشار از چربیهای مفید برای قلب، فیبر، ویتامینهای گروه B، پتاسیم و دیگر ویتامینها است. “
به نظر میرسد، “آووکادو نه تنها در محافظت روزانه ما برای جلوگیری از روند پیری اجتناب ناپذیر مفید است، بلکه بسیار خوشمزه است، خوشبختی به همراه میآورد و جمله معروف” انسانهای خوشبختتر عمر طولانیتر “را تقویت میکنند. “
ملیسا میتری دیگر متخصص تغذیه نیز اشاره کرده است که آووکادو با پوست روشن ارتباط دارد و ادامه میدهد: “این میوه منبع فراوانی از لیپیدهای ضد التهاب است که باعث ایجاد پوستی صاف، درخشان و شفاف میشود و همچنین غنی (از ویتامین A) است که ممکن است به بدن کمک کند تا از سلولهای مرده پوست خلاص شود. “
ماهیهای چرب … مانع از عفونت سلولهای پوستی میشوند
چندین تحقیق نشان میدهد که ماهیهای چرب توانایی “کند کردن و گاهی جلوگیری از علائم آلزایمر در بیماران مسن” را دارند.
مقاله منتشر شده در مجله علمی PLEFA حاکی از آن است که رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ میتواند در واقع خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

بلوبری.. خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ میکند
این متخصص میافزاید: “بلوبری همچنین دارای آنتی اکسیدانهای خاصی به نام آنتوسیانین است که ممکن است با کاهش التهاب کلی بدن از پوست محافظت کند. “
سبزیجات برگ دار و خاصیت آنتی اکسیدانی
این متخصص ادامه میدهد: “کاهو از ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و سایر ترکیبات فعال زیستی است و همچنین دوز زیادی از ترکیبات ضد پیری را در اختیار بدن قرار میدهد. “
روغن زیتون .. فرآیندهای موجود در پوست را شبیه سازی میکند
بوراک میگوید: “روغن زیتون به عنوان یک ماده اصلی عمده در رژیمهای غذایی مناطقی از جهان که مردم آن بیشترین عمر را دارند، مورد مطالعه عمیق قرار گرفته است. “
یکی از دلایل مفید بودن روغن زیتون در مبارزه با پیری پوست این است که ترکیبات آن برخی از ترکیبات موجود در پوست را تقلید میکند. راگلز میگوید: “غشای سلولی ما از اسیدهای چرب درست شده مانند اسیدهای چرب تهیه شده توسط روغن زیتون. سلولها دائماً در حال تجدید هستند و برای تولید سلولهای سالم جدید به یک منبع اسیدهای چرب منظم نیاز دارند. “
آجیل .. التیام بخش پوست آسیب دیده
طبق یک تحقیق فرانسوی در سال ۲۰۰۹ در مورد ویتامین E (موجود در آجیل) و جمعیت مسن، مشخص شد که این ویتامین التهابات را کاهش میدهد، عملکرد سیستم ایمنی بدن ما سوخت و ساز بدن را با افزایش سن بهبود میبخشد.







ثبت دیدگاه