چهارشنبه, ۱۴ آبان , ۱۴۰۴ Wednesday, 5 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 7812
شهریور ۱۰, ۱۳۹۸ ساعت: 16:45
مراجعه به پزشکی قانونی قم ۴ درصد افزایش داشت

مسئول روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی قم گفت: در بررسی آمار چهار ماه منتهی به تیرماه امسال مشخص شد که مراجعات به پزشکی قانونی استان، چهار درصد افزایش داشته است.

ابوالفضل رضایی زواره افزود: در مقایسه آمار پرونده های تشکیل شده در چهار ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایشی معادل چهار درصد مشاهده می شود که بیشترین میزان این مراجعات مربوط به نزاع و درگیری بوده است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد ۱۲ هزار و ۶۸۴ پرونده سرپایی در چهار ماه اول سال جاری در مراکز پزشکی قانونی تشکیل شده که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۱۲ هزار و ۱۵۸ مورد بوده است.

وی ادامه داد: این در حالی است که بیشترین مراجعه به پزشکی قانونی در چهار ماه اول سال جاری با رقم ۴ هزار و ۵۷۴ مورد مربوط به بررسی صدمات حاصل از نزاع و درگیری بوده و مقایسه این آمار با تعداد پرونده های نزاع در مدت مشابه سال گذشته متاسفانه حاکی از رشد هشت درصدی در این مورد است.

وی گفت: همچنین ضمن این بررسی مشخص شد که تعداد مصدومان حوادث ترافیکی و سوانح رانندگی در مدت زمان یاد شده در امسال نسبت به سال گذشته، کاهش ۲ درصدی داشته، به طوری که این رقم در چهار ماه اول سال جاری به ۳ هزار و ۴۴۵ مورد رسیده است. /ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.