دبیر این همایش در حاشیه برگزاری آن اظهار داشت: از مجموع پنج هزار بنگاه موجود در قم ۱۵۰ مورد شرایط لازم برای مشارکت در ارزیابی عملکرد را داشتند.
معصومه مقیمی بابیان اینکه تعداد ۴۰ شرکت برای حضور در این همایش اعلام آمادگی کردند، افزود: این شرکتها به ۶ گروه صنایع غذایی، صنایع نساجی و پوشاک، صنایع شیمیایی و دارویی، برق و الکترونیک، کانی فلزی و غیرفلزی و همچنین بازرگانی و خدمات تقسیمبندی، و از هر گروه ۲ شرکت بهعنوان نمونه انتخاب شد.
وی ادامه داد: در میان شرکتهای نمونه، ۱۱ شرکت متعلق به بخش خصوصی است و شرکت توزیع نیروی برق استان نیز تنها شرکت دولتی برتر میباشد.
مقیمی گفت: بنگاههای اقتصادی، سازمانهای حاکمیتی و سیاستگذاران اقتصادی، فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران و همچنین پژوهشگران و محققان ازجمله ذینفعان این رتبهبندی به شمار میآیند.
دبیر دومین همایش رتبهبندی شرکتهای قم با اشاره به قوانین در نظر گرفتهشده در تعیین جایگاه و رده شرکتها بیان کرد: شرکت بودن، داشتن صورت مالی شفاف و همچنین فروش به میزان ۱۲۰ میلیارد ریال از شرایط مدنظر برای انتخاب شرکتهای برتر استان بوده است.
مقیمی با یادآوری اینکه اطلاعات اخذشده از شرکتها مربوط به سال ۹۶ است، افزود: چون سازمان مالیاتی اطلاعات سال گذشته شرکتهای استان را هنوز اعلام نکرده برای رتبهبندی شرکتها در سال ۹۷ نیز تا پایان سال جاری همایشی دیگر برگزار خواهد شد. /ایرنا
ثبت دیدگاه