مجید آوری فرد در دومین همایش رتبهبندی شرکتهای قم در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی این استان اظهار داشت: خیلی از ارزیابی عملکردها که از سوی مراجع و مراکز گوناگون استان برای انتخاب شرکتهای نمونه و تجلیل از آنها صورت میگیرد، جایگاه علمی و فنی ندارد و بیشتر بر مبنای روابط شخصی است.
وی بیان داشت: سازمان مدیریت صنعتی که سابقه خوبی در قم دارد، کار علمی خوبی برای شناسایی شرکتهای نمونه در این استان آغاز کرده است.
وی یادآور شد: ۲۰ سال پیش مسئولان قم بهشدت پیگیر موضوع ایجاد شعبهای از سازمان مذکور در این استان بودند و تلاشهای آنها حدود یک دهه بعد نتیجه داد.
مدیرکل استاندارد قم با اذعان به اینکه مدیران استان استفاده ویژهای از سازمان مدیریت صنعتی نمیکنند، گفت: ما روزی چراغ در دست گرفته و دنبال این سازمان بودیم ولی اکنونکه به وجود آمده به آن بیتوجه هستیم و به مراکز دیگر که بار علمی و فنی لازم را ندارند، تکیه میکنیم.
آوری فرد یادآور شد: سازمان مدیریت صنعتی با بهرهگیری از استادان و کارشناسان مجرب توانمندیهای خوبی دارد و ما بهعنوان کارمندان دولت در تهران از خدمات آموزشی آن استفاده کردیم.
وی همچنین اتخاذ یک روش و رویکرد درست برای ارزیابی بنگاههای اقتصادی استان را مورد تاکید قرار داد و افزود: عملکرد هر شرکت و واحد تولیدی را با ترازویی میتوانیم اندازهگیری کنیم که خطای محاسباتی کمتری داشته باشد.
آوری فرد اذعان کرد: برخی ارزیابیهایی که در استان صورت میگیرد، از صفر تا ۱۰۰ آن دارای خطا و اشتباه میباشد.
وی تصریح کرد: شیوه معمول ارزیابیها بر مبنای خود اظهاریها است، درحالیکه ممکن است واقعیت نداشته باشد.
آوری فرد افزود: به خاطر قوانین و مقرراتی که در کشور حاکم است، اطلاعات مربوط به شرکتها در دفترهای مختلفی به ثبت میرسد، ازاینرو حقایق کتمان میشود.
وی آسان نمودن فرآیند ارزیابی عملکرد شرکتها و کاهش سختگیریهای موجود برای دستیابی به اطلاعات لازم از آنها را ضروری عنوان کرد و گفت: وقتی ضوابط را واقع بینانه میبینیم کسی نمیتواند از فیلتر عبور کند به همین علت در حال حاضر تنها دو شرکت در استان از شرایط استاندارد برخوردار میباشند.
قم دارای پنج هزار شرکت و بنگاه اقتصادی است و در پایان این همایش ۱۲ شرکت برتر استان ازجمله شرکت توزیع نیروی برق تجلیل شدند. /ایرنا
ثبت دیدگاه