شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ 21 محرم 1446 Saturday, 27 July , 2024 ساعت ×
بروکراسی‌های اداری، مردم مناطق سیل‌زده را در چادر نگه داشته است
02 مهر 1398 - 9:19
شناسه : 8730
3
فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم: فرمانده سپاه علی‎بن‎ابیطالب(ع) قم گفت: برخی موانع و بروکراسی‌های اداری در مناطق سیل زده، هنوز مردم را در چادر نگاه داشته است. به گزارش خبرنگار ایسنا، سردار سید محمدتقی شاهچراغی شامگاه دوشنبه در یکصد و دوازدهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با قدردانی از تلاش شورای اسلامی شهر و شهرداری در برنامه‌های فرهنگی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری با همدلی و همراهی خود سهم مهمی در احیای ارزش‌ها دارند و در این‌باره اقدامات خوبی انجام شده است. فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم افزود: استان قم یکی از استان‌های مهم در حوزه دفاع مقدس و برنامه‌های فرهنگی است، همان‌طور که رهبر انقلاب بارها بر نقش مردم در شکل‌گیری انقلاب تاکید داشته‌اند. وی اظهار کرد: با وجود چنین جایگاهی برای قم در فقه شیعی و مرکزیت انقلاب، برخی از نگاه‌های جناحی و کم کاری‌ها موجب شد حق مردم در بسیاری از موارد نادیده گرفته شود. سردار شاهچراغی بیان کرد: از میان 10 آسیب اجتماعی 4 مورد شامل طلاق، اعتیاد، حاشیه‌نشینی و مفاسد اخلاقی مانند بدحجابی از مواری است که قم را درگیر برخی از مسائل و مشکلات کرده است. وی خاطرنشان کرد: نگاه مسئولان در برخورد با آسیب‌های اجتماعی در قم به هیچ عنوان سلبی نیست بلکه در تلاشند با نگاهی فرهنگی و اجتماعی به مقابله با این آسیب‌ها بپردازند، همه باید پای کار باشند تا آسیب‌های اجتماعی از بین برود. فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم گفت: اعتیاد یکی از مسائل جدی در قم است که برای ساماندهی معتادان متجاهر قرار شد اردوگاهی در قم متفاوت از کمپ‌های فعلی ایجاد شود. وی افزود: تاکنون حدود 3 میلیارد تومان از منابع کشوری برای تشکیل اردوگاه بهاءالدینی سپاه استان هزینه شده ‌است که فاز نخست آن ‌ با نگهداری 100 معتاد متجاهر راه‌اندازی شده است. سردار شاهچراغی اظهار کرد: موازی‌کاری برخی از دستگاه‌ها در برخورد با آسیب‌های اجتماعی موجب به هدر رفتن اعتبارات می‌شود، در سال قبل 6 میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با آسیب‌ها در قم هزینه شده است که خروجی نداشت. وی بیان کرد: با احصای آمار و ارقام از بخش‌های مختلفی چون سازمان فرهنگی شهرداری، دادگستری، بهزیستی و کمیته امداد، ۱۵منطقه درگیر آسیب اجتماعی در قم شناسایی و ۱۵ شورای محله با محوریت این آسیب‌ها تشکیل شد. فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم افزود: همچنین در حوزه محرومیت‌زدایی در حاشیه‌های شهر قم، با قرارگاه های تخصصی سپاه پاسداران و بنیاد برکت، اقداماتی را در دست اجرا قرار دادیم. وی عنوان کرد: سپاه قم اقدامات مهمی را در مناطق سیل‌زده بر عهده گرفت و خانه‌های تخریب شده 24 روستا را تحت پوشش قرار داد و برای ساخت و ساز 500 واحد مسکونی وارد منطقه شد. سردار شاهچراغی بیان کرد:سپاه قم ۲ قرارگاه در شهرهای معمولان و چگنی لرستان ایجاد کرده و همچنان مشغول خدمت‌رسانی هستیم، اما برخی موانع و بروکراسی‌های اداری در مناطق سیل زده، هنوز مردم را در چادر نگاه داشته است.

فرمانده سپاه علی‎بن‎ابیطالب(ع) قم گفت: برخی موانع و بروکراسی‌های اداری در مناطق سیل زده، هنوز مردم را در چادر نگاه داشته است.

سردار سید محمدتقی شاهچراغی در یکصد و دوازدهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با قدردانی از تلاش شورای اسلامی شهر و شهرداری در برنامه‌های فرهنگی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری با همدلی و همراهی خود سهم مهمی در احیای ارزش‌ها دارند و در این‌باره اقدامات خوبی انجام شده است.

فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم افزود: استان قم یکی از استان‌های مهم در حوزه دفاع مقدس و برنامه‌های فرهنگی است، همان‌طور که رهبر انقلاب بارها بر نقش مردم در شکل‌گیری انقلاب تاکید داشته‌اند.

وی اظهار کرد: با وجود چنین جایگاهی برای قم در فقه شیعی و مرکزیت انقلاب، برخی از نگاه‌های جناحی و کم کاری‌ها موجب شد حق مردم در بسیاری از موارد نادیده گرفته شود.

سردار شاهچراغی بیان کرد: از میان ۱۰ آسیب اجتماعی ۴ مورد شامل طلاق، اعتیاد، حاشیه‌نشینی و مفاسد اخلاقی مانند بدحجابی از مواری است که قم را درگیر برخی از مسائل و مشکلات کرده است.

وی خاطرنشان کرد: نگاه مسئولان در برخورد با آسیب‌های اجتماعی در قم به هیچ عنوان سلبی نیست بلکه در تلاشند با نگاهی فرهنگی و اجتماعی به مقابله با این آسیب‌ها بپردازند، همه باید پای کار باشند تا آسیب‌های اجتماعی از بین برود.

فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم گفت: اعتیاد یکی از مسائل جدی در قم است که برای ساماندهی معتادان متجاهر قرار شد اردوگاهی در قم متفاوت از کمپ‌های فعلی ایجاد شود.

وی افزود: تاکنون حدود ۳ میلیارد تومان از منابع کشوری برای تشکیل اردوگاه بهاءالدینی سپاه استان هزینه شده ‌است که فاز نخست آن ‌ با نگهداری ۱۰۰ معتاد متجاهر راه‌اندازی شده است.

سردار شاهچراغی اظهار کرد: موازی‌کاری برخی از دستگاه‌ها در برخورد با آسیب‌های اجتماعی موجب به هدر رفتن اعتبارات می‌شود، در سال قبل ۶ میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با آسیب‌ها در قم هزینه شده است که خروجی نداشت.

وی بیان کرد: با احصای آمار و ارقام از بخش‌های مختلفی چون سازمان فرهنگی شهرداری، دادگستری، بهزیستی و کمیته امداد، ۱۵منطقه درگیر آسیب اجتماعی در قم شناسایی و ۱۵ شورای محله با محوریت این آسیب‌ها تشکیل شد.

فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم افزود: همچنین در حوزه محرومیت‌زدایی در حاشیه‌های شهر قم، با قرارگاه های تخصصی سپاه پاسداران و بنیاد برکت، اقداماتی را در دست اجرا قرار دادیم.

وی عنوان کرد: سپاه قم اقدامات مهمی را در مناطق سیل‌زده بر عهده گرفت و خانه‌های تخریب شده ۲۴ روستا را تحت پوشش قرار داد و برای ساخت و ساز ۵۰۰ واحد مسکونی وارد منطقه شد.

سردار شاهچراغی بیان کرد:سپاه قم ۲ قرارگاه در شهرهای معمولان و چگنی لرستان ایجاد کرده و همچنان مشغول خدمت‌رسانی هستیم، اما برخی موانع و بروکراسی‌های اداری در مناطق سیل زده، هنوز مردم را در چادر نگاه داشته است. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.