سه شنبه, ۱۳ آبان , ۱۴۰۴ Tuesday, 4 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 8607
شهریور ۳۱, ۱۳۹۸ ساعت: 11:48
اقتدار و صلابت نیروهای مسلح قم به نمایش گذاشته شد

اقتدار یگان های نمونه نیروهای نظامی مستقر استان قم، روز یکشنبه همزمان با نخستین روز از هفته دفاع مقدس با برگزاری آیین رژه نیروهای مسلح در بلوار پیامبر اعظم(ص) شهر مقدس قم به نمایش گذاشته شد.

در این آیین که آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور، بهرام سرمست استاندار، احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، مسئولان و فرماندهان نظامی مستقر در قم حضور داشتند، یگان های نمونه نیروهای مسلح استان از جمله پدافند هوایی حضرت معصومه(س) ارتش، آمادگاه شهید فراشاهی ارتش، نیروی انتظامی، آمادگاه شهید مصطفی خمینی، جانبازان و ایثاگران و بسیجیان سپاه امام علی ابن ابیطالب(ع) و مرکز آموزش افسری علویون به همراه ادوات نظامی خود از مقابل جایگاه رژه رفتند.

نیروهای مسلح استان قم در این رژه باشکوه علاوه به نمایش گذاشتن آمادگی خود در مقابل هرگونه تهدید و تجاوزی، بخشی از تجهیزات و ادوات نظامی خود را در قالب یگان های محمول به نمایش گذاشتند.

در این آیین که با ادای احترام فرماندهان و مسئولان قم به مقام شامخ شهدا همزمان با سراسر کشور آغاز شد، قشرهای مختلف مردم، جمعی از خانواده شهدا، رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس حضور داشتند.

این رژه که با شعار «ماپیروزیم» در بلوار پیامبر اعظم(ع) مسیر اتصالی مسجد مقدس جمکران و حرم کریمه اهل بیت(ع) برگزار شد، یگان های نمونه پیاده و محمول با اجرای رژه ای باشکوه در مقابل کلام الله مجید، تمثال امام خمینی(ره) و فرمانده معظم کل قوا، اقتدار و آمادگی خود را جهت حفاظت و صیانت از ارزش ها و پاسداری از انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن و مقابله با هر گونه تهدیدهای دشمن به نمایش گذاشتند.

۳۱ شهریورماه سالروز شروع جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ توسط رژیم بعثی صدام می باشد که ۳۱ شهریورماه تا ۶ مهرماه به عنوان هفته دفاع مقدس نامگذاری شده است. /ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.