اسماعیل اسدی بیان کرد: اقدامات زیادی در بازنگری و اصلاح در نحوه ارائه خدمات مهندسی ساختمان با هدف ارتقای کیفیت و در راستای رعایت مقررات ملی ساختمان و ضوابط شهرسازی و معماری در ساخت و سازهای استان از ابتدای سال جاری تاکنون صورت پذیرفته است.
وی افزود: از ابتدای سال ۹۸ تا کنون مجوز فعالیت در قالب صدور پروانه اشتغال بکار در حرفه های مرتبط با ساختمان شامل اشخاص حقیقی در ردههای مهندسی، کاردانی و معماران تجربی، شرکتهای طراح، ناظر و یا مجری حقوقی، شرکتهای آزمایشگاه ساختمانی(ژئوتکنیک، بتن و جوش)، سازندگان مسکن و ساختمان و انبوه سازان(حقیقی و حقوقی) به تعداد ۸۷۰ پروانه اشتغال بکار شخص حقیقی و هشت پروانه اشتغال بکار شرکت حقوقی صادر شده است.
وی عنوان کرد: در خصوص اعمال نظارت عالیه برای اجرای مقررات ملی ساختمان و همچنین ضوابط معماری و شهرسازی موضوع ماده ۳۵ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، کارشناسان نظارت عالیه این حوزه در سال جاری از تعداد ۲۵۷پروژه با متراژ ۱۹۸هزار متر مربع از ساخت و ساز های مشمول قانون(شامل ساخت و سازهای بخش خصوصی و همچنین نهادهای عمومی غیر دولتی) در کلانشهر قم و شهرهای دیگر استان بازدید بعمل آورده اند.
اسدی خاطر نشان کرد: این نظارت و بازرسی ها، کاهش قابل ملاحظه تخلفات ساختمانی را در پی داشته است.
رییس اداره توسعه مهندسی و نظارت بر مقررات ملی و کیفیت ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه عملکرد مراجع صدور پروانه ساختمان، مهندسان و شرکتهای حقوقی شاغل در بخش طراحی، نظارت و اجرای ساختمان و همچنین آزمایشگاههای مرتبط مورد بررسی و پایش مداوم قرار می گیرد، توضیح داد: در هر مرحله از بررسی این مراکز و شرکتها، در صورت محرز شدن تخلفات، طبق قانون دستور توقف پروژه به مرجع صدور پروانه داده می شود. /ایسنا
ثبت دیدگاه