پنجشنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۴ Thursday, 20 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 81339
خرداد ۹, ۱۴۰۰ ساعت: 22:10
علیرضا افشار شایعه تغییر نیکزاد را تکذیب کرد

رییس ستاد مردمی آیت الله رییسی شایعات مطرح شده پیرامون انتصاب او  به سمت ریاست ستاد انتخاباتی رییسی را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا افشار با اشاره به تشکیل برخی ستادهای مردمی برای آیت الله سید ابراهیم رئیسی گفت : من به همراه برخی دوستان یکی از این ستادهای مردمی را راه اندازی کرده ایم.

افشار از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری که پیش از اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده به نفع آقای رییسی کناره گیری کرده بود در پاسخ به سوالی ضمن تکذیب شایعات مطرح شده پیرامون انتصاب او  به سمت ریاست ستاد آقای رییسی ، گفت: رییس ستاد آقای رییسی دکتر نیکزاد هستند و مطالب منتشر شده را تکذیب می کنم.
وی افزود : برخی ستادهای مردمی و خودجوش در ذیل ستاد آقای رییسی تشکیل شده که رسانه ها با برداشت اشتباه از آن به عنوان تغییر در ستاد آقای رییسی تعبیر کرده اند.
انتهای پیام 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.