پنجشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۴ Thursday, 7 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 73574
خرداد ۱, ۱۴۰۰ ساعت: 18:09
قاسم‌پور: پاسخ جنایت صهیونیست‌ها همچون گذشته فقط سنگ نیست

رئیس فراکسیون زنان مجلس با اشاره به کاهش تنش‌ها در فلسطین گفت: دیگر مانند گذشته پاسخ جنایت صهیونیستها فقط سنگ نیست. گواه آن راکت باران ⁧‫تلاویو‬⁩ است که محاسبات را تغییر داد.

به گزارش ایسنا، فاطمه قاسم‌پور در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:

«سلاح مقاومت‬⁩ راکت‌هایی است که صهیونیست‌ها را مجبور به آتش بس کرد. دیگر مانند گذشته پاسخ جنایت صهیونیستها فقط سنگ نیست. گواه آن راکت باران ⁧‫تل اویو‬⁩ است که محاسبات را تغییر داد. خط مقاومت در فلسطین با رشادت ⁧‫مرد میدان‬⁩ قدرت گرفته است. دوران بزن در رو تمام شد!»

به گزارش ایسنا، از بامداد روز جمعه آتش بس در غزه برقرار شده است. منابع محلی اعلام کرده‌اند آرامش در نواحی مختلف شهر غزه با آغاز آتش‌بس پس از نزدیک به دو هفته درگیری خونین حاکم شده است. این منابع گفتند از نخستین ساعات صبح روز جمعه آرامشی چشمگیر در شهر حکمفرما است و هیچ حمله‌ای از سوی دو طرف صورت نگرفته است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.