شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Saturday, 10 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 7266
مرداد ۳۱, ۱۳۹۸ ساعت: 9:42
آیت الله مکارم شیرازی:
قم خاستگاه انقلاب است/ دولت به قم و حوزه بدهکاری دارد

مرجع تقلید شیعه با بیان اینکه دولت به قم و حوزه بدهکاری دارد، گفت: قم مرکز حوزه های علمیه، پایگاه اصلی فقاهت و مرجعیت و خاستگاه انقلاب اسلامی است.

آیت الله مکارم شیرازی در دیدار استاندار قم، با تبریک دهه امامت و ولایت بویژه عید سعید غدیر، گفت: شهر مقدس قم به دلیل وجود بارگاه منور کریمه اهل بیت(ع)، مسجد مقدس جمکران و حوزه های علمیه، دارای موقعیتی ممتاز و استثنایی است.

وی افزود: قم مرکز حوزه های علمیه، پایگاه اصلی فقاهت و مرجعیت، خاستگاه انقلاب و دارای جاذبه های معنوی و مذهبی بسیاری است و سالانه بیش از ده میلیون نفر از داخل و خارج کشور به این شهر  سفر می کنند.

این مرجع تقلید شیعه ویژگی دیگر قم را سابقه تاریخی آن دانست و بیان کرد: شهر قم از زمان ائمه معصومین(ع) مورد توجه بوده؛ وجود مسجد مقدس امام حسن عسکری(ع) دلیل و شاهدی بر این مدعاست؛ همچنین قمی ها و رجال این شهر از قدیم الایام مورد توجه بوده اند.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که دیگر شهرهای کشور جز مشهد چنین امتیازاتی را ندارند، ادامه داد: این موقعیت و جایگاه توجه بیشتر و ویژه دولتمردان را می طلبد؛ اما متاسفانه دولت آن عنایت شایسته و لازم را نسبت به این شهر ندارد.

وی با تاکید بر این که دولت به قم و حوزه بدهکاری دارد، تصریح کرد: باید مسئولان و دولتمردان محترم را به امتیازات و موقعیت ویژه این استان توجه داد تا آنچه شایسته این شهر مذهبی و علمی است اتفاق بیفتد.

این استاد برجسته حوزه علمیه تاکید کرد: همه باید دست به دست هم دهند تا قمی آباد، بالنده و با نشاط  معنوی و دینی داشته باشیم. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.