چهارشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 69013
اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۰ ساعت: 9:31
آخرین وضعیت آمار کرونا در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از ابتلاء ۶۶۱ مورد جدید به کووید ۱۹ در استان خبر داد.

دکتر جواد آقازاده در گفت وگو با ایسنا با اشاره به آخرین آمار ابتلا به کرونا در استان تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۶۹ نفر سندروم حاد تنفسی در بخشهای کرونایی بستری هستند که از این تعداد ۴۸۹ مورد مشکوک و مابقی قطعی هستند. 

وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶۱ مورد ابتلای جدید به کرونا در استان ثبت شده است که با احتساب این تعداد،آمار مبتلایان به کرونا در استان به ۱۶۴ هزار و ۲۰۹ مورد رسید. 

آقازاده تصریح کرد: در حال حاضر ۲۲۸ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان های استان بستری هستند و ۳۹ مورد نیز به ونتیلاتور متصل هستند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان کرد:طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ مورد در اثر کرونا فوت شدند و مجموعه فوتی های کرونایی در استان ۴۴۶۲ مورد است.

 آقازاده با بیان اینکه تنها شهر قرمز کرونایی استان، شهر سلماس است، تصریح کرد: شهرهای پلدشت،شوط،چالدران زرد و مابقی شهرهای استان به رنگ نارنجی هستند. 

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.